Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
20 Nisan 2024 01:46

03.05.2024 tarihinde Ankara Ovacık şubesindeki Bellona mağazasından baza, başlık ve yatak satın aldım. Bana 45 gün teslim süresi verildi. Bel ve boyun ağrıları çektiğimi ve bu nedenle uygun bir yatak aradığımı satış danışmanıyla paylaştım. En çok tercih edilen ve bu tür ağrılar için önerilen Soft Selection Pro 5 yatağını tavsiye etti ve özelliklerini övdü. Yatak, bir ay sonra teslim edildi. İlk üç gün oldukça sert olduğunu fark ettim ancak yeni olduğu için bir alışma süreci olabileceğini düşündüm. İki hafta geçti ve ağrılarım arttı. Bu durumu üç gün içinde mağazayla iletişime geçerek bildirdiğimde, bayram sebebiyle müdürle görüşemeyeceklerini ve bayram sonrası dönüş yapacaklarını söylediler. Herhangi bir talep oluşturmadılar. Daha sonra uzman kadro tarafından ne iade ne de değişim yapılamayacağı bildirildi. 120 günlük iade sürecinin olduğunu ancak satış sırasında bu programdan haberdar edilmediğimi ve kendimin de bu konuda bilgi talep etmediğimi belirttiler. Kampanyaları takip etmediğim için bu durumdan beni sorumlu tuttular. Müşterilerle alay eder gibi bir tutum sergilediler. Satış danışmanının aynı yatağı kullandığını ve memnun olduğunu söylemesi de durumu değiştirmedi. Bu şekilde bir satış anlayışı ve müşteri ilişkileri yönetimi kabul edilemez. Bellona'dan bir ürün alarak güvenilir ve ilgili bir hizmet beklerken, maalesef hayal kırıklığına uğradım ve bir daha Bellona'dan hiçbir ürün almayı düşünmüyorum. Aynı yatakla ilgili sorun yaşayan tek kişi olmadığımı görmekteyim. Satış politikanız ve müşteri hizmetlerinizin ilgisizliği sebebiyle yaşadığım mağduriyet için teşekkürler.

20 Nisan 2024 01:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

25 Nisan 2024 16:03

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Ayça
30 Nisan 2024 10:44

Hala tek bir geri dönüş bile yapılmadı!

Muhammet

Merhaba, firma tarafından konuyla ilgili bir geri dönüş sizlere yapıldımı bizleri bilgilendirir misiniz?

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Süresi Aşıldı, Sipariş Hakkında Net Bilgi Verilmiyor

Yusuf