Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 13:53

Bellona Mobilya'dan aldığım baza, yatak ve başlıkta tahta kurusu çıktı. Baza başlığını değiştirmelerine rağmen, ikinci gelen başlıkta da tahta kurusu çıktı. Müşteri hizmetlerine bu durumu bildirdim. Değişim istememe rağmen, bana fabrikanın olumsuz geri dönüş yaptığını söylediler. Evimi ilaçlatmama rağmen kurtulamadım. Vücudumu bu böcekler yediği için sağlık sorunları yaşadım. Garanti sürem 2025 yılında bitiyor. Buna rağmen, Bellona bu durumda hiçbir şey yapmadı. Kurumsal firma kalitelidir diye aldığımız ürünler resmen bizi mağdur etti. Şikayetçiyim.

19 Kasım 2024 14:03 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2024 14:03
19 Kasım 2024 14:12

Evime gelip herhangi bir incelemede bulunulmadı. Ayrıca müşteri temsilcileri izle goruştudugumde herhangi bir çözüm sunulmadı. Aksine talebiniz olumsuz karşılanmıştır cevabini aldım

19 Kasım 2024 14:21

Ben bir çözüm bulunmasını istiyorum. Verdiğimiz cevap benim için bir geri dönüş değildir. Güvendiğimiz firma diye aldığımız ürünler resmen çöp çıktı. Bellona'ya hiç yakışmayan çözümsüzlüklerle karşı karşıyayım

Fatma
Fatma

Neredeki Bellona öğrenebilir miyim uzak durmak için.

Merve

Sultangazi Cebeci yolu Bellona' dan aldık.

Bellona Baza Başlığı Böcek İstilasıyla Hayatımızı Mahvetti

27 Kasım 2024 23:37
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Tahta Kurusu Şikayeti

Yusuf