21 Ekim 2024 22:13

Satın aldığım B50 A800B televizyonumda yaklaşık olarak 1 yıldır yatay çizgi mevcuttur. Önceleri tek çizgi iken daha sonra birkaç tane daha oluşmaya başladı ve ne yazık ki bu durum garantisi bittikten sonra yaşandı. Bu sorunu araştırdığımda birçok kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gözlemledim. Yani kısacası bu sorun kronik bir durum. En çok güvenip kullanmak istediğimiz Beko markasına bu durum hiç yakışmadı. Hayat pahalılığı ve sürekli artan ürünler karşısında sürekli yeni bir TV almak zorunda bırakılıyoruz maalesef. Lütfen bu sorunun giderilmesi için yardımcı olursanız sevinirim.

22 Ekim 2024 19:37

2021 yılında satın aldığım B50 A800B televizyonumda yaklaşık olarak 1 yıldır yatay çizgi mevcuttur. Önceleri tek çizgi iken daha sonra birkaç tane daha oluşmaya başladı ve ne yazık ki bu durum garantisi bittikten sonra yaşandı. Bu sorunu araştırdığımda birçok kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gözlemledim. Yani kısacası bu sorun kronik bir durum. Firmanızdan dönüş sağlandı, yetkili servis ile iletişim sağlandı fakat yetkili servis sorunun ekrandan kaynaklandığını ve ürün garantisi bittiğinden dolayı TV fiyatına ekran değişeceklerini belirttiler ve şikayeti iptal ettiler. Ürünün dış etken kaynaklı müdahale olmadığı gibi herhangi bir darbe, ıslanma, kırık vs mevcut değildir bu sorun genel bir kronik durum. İnsanları bu şekilde mağdur etme hakkınız yok çözüm odaklı yaklaşım yok hep maddi kazanç amaç edinmez doğru değil. Garanti bitiş tarihi: 09/04/2024

Ek
Ek
22 Ekim 2024 10:14 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Ekim 2024 19:12

22 Ekim 2024 19:27

Ürünün garanti bitiş tarihi: 09/04/2024 @Beko

Cemal
Cemal

Aynı durumlar demek ki Beko TV lerin vazgeçilmez bir durumu. Yenisine yakın para verirseniz TV niz tamir ediliyor. Benim TV daha önce ekran komple değişti ama biz TV nin komple değişmesni istedik maalesef olmadı. İlk 6 ayda bozulursa değişiyormuş ve karton kolisini de atılmadan. Belkide 6 aylık bozulan TV leri tamir edilip yeni ürün diyede satılmıyor mu bilemem. Karton kolisinin saklanması ne anlama geliyor anlamış değilim. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir ürün. Sağ olsun müşteri hizmetleri ne yetkilinin ad soyad telini veriyor ne de bağlıyorlar.

Müslüm
Müslüm

Aynı durum bende de oldu Beko büyük ihtimalle aynı cevabı banada verecektir, bundan dolayı değişim yaparsam başka marka model tercihim olacak

Muharrem
04 Ekim 2024 10:36