Beko İzmir Menemen Kahvecioğlu Mağazası

Mine
05 Temmuz 2024 21:14

İzmir Menemen Ulukent Beko Kahvecioğlu mağazasından 27.06.2024 tarihinde buzdolabı satin aldık. Mağazada, beğendiğimiz buzdolabı o gün yoktu. İnternet üzerinden bize gösterildi. 630 litre. Lik üstten donduruculu bir modeldi. Satış elemanı bize daha pahalı olan alttan buzluklu bir modeli satmış. Ürün servis tarafından eve getirilip açınca yanlış buzdolabı olduğunu gördük. Mağazayla iletişime geçtik. Satış elemanı yaptığı hatayı kabul etmediği gibi ürünü iade alamayacağını söyledi. Yalan yanlış konuştu bizimle. Eleman tarafından istediğimiz buzdolabı değil başka bir buzdolabı yazılmış faturaya. Beko müşteri hizmetleriyle iletişime geçtik. Sonuç bekliyoruz. Bu mağazadan alışveriş yaparken dikkatli olmanızı belirtmek istedim. Herkese iyi günler dilerim

05 Temmuz 2024 21:47

05 Temmuz 2024 21:43

Yeşim
05 Eylül 2024 20:51
Beko Mağazasından Aldığım Buzdolabı Sorunları
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı İade Sorunu

Yunus
18 Aralık 2024 08:33
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
22 Temmuz 2024 15:22
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Tülin
12 Temmuz 2024 12:03
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
05 Aralık 2024 16:47