Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Bej Hair Studio Beşiktaş Şube İlgisizlik, Turuncu Saç

15 Temmuz 2024 01:01

Diğer şubeleri için yorum yapamayacağım ama Beşiktaş için çok şey söyleyeceğim. Öncelikle saçlarıma paket atıldıktan sonra sadece 40 dakika bekletildi, kuaförde film çekimi olduğu için saçlarım aceleye getirildi ve hayatımda ilk defa bir kuaförden bu kadar kısa sürede çıktım. Özensiz, açılmamış turuncu saçlarım var şu anda ve kimse müdahale etmiyor, edemiyorlar maalesef. Dipten omuzlarıma kadar uzamış doğal saçlarım mahvoldu, turuncu bir saçla gezmek zorundayım. Konu sadece bu da değil. Saçımı yapan kişi önce bana verdiği fiyatın iki katı bir fiyat söyledi, koruyucu kullanacağım dedi. Tamam dedim, saçım güzel olsun da parası önemli değildi gerçekten! Kartla ödemede fazla ücret almam lazım dedi. Ona da tamam dedim. Sonuç olarak 2500 TL denilen ücrete 5500 TL ödemiş, açılmamış, turunculaşmış bir saçım oldu. İstediğim saç tabanı iyi açılmış bej tonlarında bir kahveydi. Tabanı açmak ne kelime, açılması beklenilmedi bile. 2 gün sonra saçım hızlıca aktı tabii ki cila için gittiğimde orada başka bir beyefendi olmasa, kendisinin bana bakım hediye edelim gibi bir cümle kuracağı yoktu. Allah'tan başka biri vardı da durumu toparlamaya çalıştı en azından. Saçımı yapan kişi de diyor ki yapmak zorunda değilim aslında. Kendisi bakımı, cilası dahil ilgilenmedi bile, 15 yaşında çocuk ilgilendi saçlarımla. Bir sonraki paket ücretli olacak diyor. Mutsuz bir müşteriye bu cümleyi bari kurma en azından. Benim şu an 2 yılıma mal oldun. Saçın kopacaktı, pigment yoktu vs. denildi. Birkaç kuaföre eski halini gönderdim, zaten önlerimdeki doğal saçı açamamanın ilgisizlik dışında bir şey olmadığını belirttiler ayrıca. Madem koruyucu koydun, doğal saçı nasıl açamıyorsun? Gidecek arkadaşlar başka şubeye gitsin mümkünse.

Dilan
Dilan

Beşiktaş şubesinden randevu alıp gittim hemen girişte çok güzel karşıladılar gayet güler yüzlü ve samimi arkadaşlar oturduktan sonra bir şeyler ikram etmek için sordular akabinde Burak bey geldi hızlı bir şekilde anlattım nasıl bir renk istediğimi kendisi de güzel bir şekilde anlattı ve birlikte karar verip başladık yanındaki bayan arkadaşım vardı çok tatlı ve naif çok güzel bir ekip Havası var aile ortamı gibi burada herhangi bir zorlama ile karşı karşıya kalmıyorsunuz tercih size kalmış isterseniz oluyor işleme başladık ve paket içerisinde nem bakımım da yapıldı saçım o kadar mükemmel oldu ki neden daha önce size gelmedim kendi kendime düşündüm oradaki en yakın kuaförlere gittim fakat hayal kırıklığına uğradım ama burda herkes emeğinin karşılığını alıyor onlar mutlu biz mutlu yani demem o ki tereddütsüz gidebilirsiniz; Başta Burak bey ve sevgili ekibi teşekkür ederim ellerinize emeklerinize sağlık görüşmek dileğiyle sevgiler 🌸🤎

Bej Hair Studio Yaşadığım En Kötü Deneyim

16 Ekim 2023 12:37

Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 09:44