Derya sonuçtan hiç memnun değil

Beıje Menstrual Kap Sızdırma Yapıyor

12 Ocak 2023 09:55

Ekim ayı itibari ile beije marka menstrual kap kullanmaya başladım. İlk iki ay kapta sorun yaşamadım. Ancak 3. Aydan itibaren kapta sızdırma yapmaya başladı ve kabı şu an kullanamıyorum. Dolayısı ile verdiğim para boşa gitmiş oldu. Kabı alırken markanın sayfasında yazan kriterlere göre seçtim. Ürünün iade edilmesi konusunda desteğinizi rica ederim.

profile profile
12 Ocak 2023 10:27 (Şikayetten 31 dakika sonra)
12 Ocak 2023 10:30

Tekrar merhaba. Kabın temizliği ya da yerleştirilmesi ile ilgili bir sorun yaşamıyorum. Daha önce de sizinle yaptığım görüşmede bu cevabı vermiştiniz. İlk birkaç ay sorun yaşamadığım kapta şu an sorun yaşadığımı dile getiriyorum size. Dolayısı ile ürününüzden kaynaklı bir durum var. İadesi için işlem yapılmasını rica ederim. Teşekkürler.

12 Ocak 2023 12:18

Merhabalar, Sızdırma sorununun kullanımsal birçok sebebi olabildiği için iade yapamamaktayız fakat bize WhatsApp'tan yazabilirseniz problemi anlamaya çalışıp, yardımcı olalım. Sevgiler, 💛 beıje

12 Ocak 2023 13:30

Kullanımsal olarak sebebi olmadığını tekrar belirtmek isterim. Kabı doğru yerleştiriyorum. Sizin kabınızın kalitesiz olmasından kaynaklı birkaç ay kullanımdan sonra ürününüz işlevini yitirdi ve bundan sebep sızdırma yapıyor. İadesini rica ediyorum.

13 Ocak 2023 23:25

Merhabalar, Burada KVKK uyarınca iletişim bilgileriniz yer almadığı için maalesef size yardımcı olamıyoruz. Bize WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz. Sevgiler, 💛 beıje

06 Şubat 2023 14:25

İşlem yapmayacaksanız faturamı neden istediniz söyler misiniz lütfen.

Yasemin

Kesinlikle tavsiye etmiyorum kap çok kalitesiz açılmıyor 40 50 kez denedim kurallara uygun yaptım. Hiç yardımcı olmuyorlar ve anatomik yapıdan olmuyor diye geliştiriyorlar şikayetlerimi oluşturacağım her yerden

Yıldız

Ben de aynı şikayeti yazmaya gelmiştim. Nasıl oluyor asla anlamadım ilk 3 ay çok güzel kullandım ama son 2 aydır sızdırma yapıyor. Ben mi yerleştiremiyorum diye her türlü katlama yöntemini denedim ama hiç biri içeride açılmıyor. Nasıl katladıysam o şekilde dışarı çıkıyor cup ve doğal olarak sızdırıyor

Mevsim

Ben de aynı sorunu yaşadım ilk 2 ay son derece konforluydu ancak 3. Ay itibaren sızdırma başladı sebebini anlamadım demek ki ürün kaynaklıymış

Beije Pedlerde Emicilik, Koku Ve Cilt Hassasiyeti Sorunu: Olumsuz Deneyim

Ceren
28 Kasım 23:44

Abonelik İptali Yapılamıyor, Ücret Kesintisi Sürüyor

Rabia
18 Kasım 14:15
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılamayan Ürün, Yetersiz Destek: Hayal Kırıklığı

Yasemin