Gül
24 Ekim 2023 19:17

Beeo markalı ürünlerden bal propolis ve çeşitli gıdalar aldım bu o firmadan yaptığım ilk alışveriş değildi. Bahsedeceğim sorunu daha önceki alışverişlerimde de yaşadım. Her aldığım 3- 4 baldan iki tanesi şekerlenmiş olarak geldi. Bunun yanlışlıkla olduğunu kendi çabalarımla şekerlenmiş balları çözdürmeye çalışarak aşabileceğimi düşündüm fakat bu her yaptığım alışverişte tekrarlanmaya başlayınca bunun bir kasıt olduğunu yani ellerinde kalmış şekerlenmiş balları birden fazla ürün alan müşteriye bir şekilde satmaya çalıştıklarını düşünmeye başladım. Son yaptığım alışverişte yine aldığım ballardan Hakkari ve Bingöl çiçek balları şekerlenmiş olarak gelince artık dayanamadım müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ürünleri değiştirilmek üzere iade ettim iade ettim dediysem bu süreç böyle bir iki günde çok kolay olmadı tabii benim için yorucu ve kasvetli bir süreç oldu. Defalarca yazışmalar defalarca görüşmeler tekrar tekrar resimler tekrar tekrar gönderici kodları... Değişim olarak gönderdiğim o iki tane şekerlenmiş kusurlu bal yerine bana iki ürün daha gönderdiler. Bugün teslim aldım 2 üründen bir tanesi yine taş gibi şekerlenmiş olarak çıktı şimdi bu aşamada tekrar iade etme sorunlarımı onları izah etme defalarca resim çekip gönderme kargo aşamaları kargo kodları tekrar kargo resimlerini çekip göndermeler onların bana ürünleri göndermesi yaklaşık 10 gün süre yani gerçekten o firmadan alışveriş yapmadan önce bence iki kez düşünmeli. İnsan yaşadığınız bir sorunda çözüm odaklı olmaları çok zaman alıyor. Israrla kusurlu ürün göndermeye devam ediyorlar. Bunun çevremde oradan alışveriş yapan birkaç arkadaşım da yaşadığı için artık bu durumun tesadüf olmadığını düşünerek de paylaşmak istedim.

20 Ocak 2024 00:46 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar, şikayetiniz için iletişime geçilmiştir ve sorun en kısa sürede çözülecektir . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sevgiler

04 Temmuz 2024 11:38

Yanlış Gönderilen Ürün Ve İletişim Sorunları