Özge
11 Eylül 2024 21:24

Bebelac Gold 1 böyle bir sorunu görmedim. Günlerce beklemiş, çürümüş balık kokuyor. Biberondan bile 3 gün çıkmadı. Tadı ve kokusu çok kötüydü. Bebeğim fark etmeseydim iyice zehirlenecekti. Artık bu marka benim için bitmiştir. 3 aydır kullanıyordum ve memnundum, ancak son aldığım kutu beni ve bebeğimi mahvetti.

11 Eylül 2024 21:16

Bebelac gold1 günlerce beklemiş çürümüş balık gibi balçık gibi kokuyor 3aydır memnundum son aldığım kutu beni ve bebeğimi mahvetti fark etmesem daha çok zehirleyecekti bebeğimi. Biberondan üç gün çıkmadı kokusu bu marka dan hiç beklemezdim benim için bitmiştir.!

Ek
12 Eylül 2024 07:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Özge K. Merhaba, Konu ile ilgili olarak telefonumuzdan hafta içi 08:30 17:00 saatleri arasında bizi arayarak veya formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bebelac Tüketici Servisi

Özlem
Özlem

Aynı sorun bizde de var 3 gün önce aldık mamayı les gibi balik gibi kokuyor ilk basta nereden geldiğini anlayamadım. Biberon bozuldu dedim bunu düşündüm yani cam biberonun bozulduğunu 😌 Allahım nasıl kokuyor delireceğim mamayı biberonu değiştirdik koku hala var mamadan les gibi çocuğumun ağzı yuzu bu mama kokuyor. İlk isim birazdan gidip farklı bir mamaya geçmek olacak. TT 1 ay kalan ürünü getirirsen Migros böyle olur.

Alparslan
07 Şubat 2024 21:46