Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Bebecco.com Beşik Sallama Motoru

01 Nisan 2023 13:43

Çok methedilen Bebecco.com bir uyku beşik sallama seti motoru her neyse aldık kurulum için gerekli tüm bağlantıları yaptık güya ilgili arkadaşla destek sağlanabilir diye birisinin numarası paylaşılıyor aradığımızda hakaret etti dövmediği kaldı.

Gidin başka yerden başka şekilde çözüm bulun firma yetersiz üründe ilk kurulum tüm bağlantıları doğru yapmamıza rağmen kurulmadı sonunda işlemin otomatik kaydedeceğimiz ayarı manuel olarak kayıt ettirdiler cihaz normal bir şekilde çalışma prensibine uymadığı için tamamen hüsran kurumsallık sıfır...

Mehdi

Beşiğin içine bebeğin ağırlığı kadar ağırlık koyun yuvarlanmayacak yalpalamayacak türden kitap laptop yorgan gibi bir şeyler olsun su filan olmasın. Diye yazıyorum sonrası resimde mevcut. Dikkatli okur musunuz lütfen diye yazdım ki peşinden hiddetli bir şekilde beni aradınız. Telefonda bana bağırıp çağırmanıza izin vereceğimi mi sandınız? "yuvarlanmayacak yalpalamayacak türden kitap laptop yorgan gibi bir şeyler olsun su filan olmasın." Bu cümlenin ne anlama geldiğini öğrenmemiş olmanız veya dalga geçer gibi o soruyu sormanız benim kabahatim mi? Bu cümleyi dikkatli okur musunuz lütfen yazdım başka ne yazabilirdim ki? Gönderdiğiniz resmi ekliyorum

Mehdi

Resim nedense yayınlanmamış. Beşiğin içine beş litrelik su koyuyor ve özellikle de yuvarlanabilen yönde koyuyor. Bu iş görür mü diye soruyor. Halbuki tam olarak da bunu yapmamasını yazmıştım yolladığı resimden önce. İçimden ya sabır çekip "okuma anlamanız var mı? " diye yazdım ve hemen peşinden yukarıdaki yazıyı işaretleyip "dikkatli okur musunuz lütfen" diye yazdım. O da telefona sarılıp beni azarlamaya kalktı sen bana nasıl böyle yazarsın diye. Ben de patladım tabi. Lafa gelende "söyledikleri her şeyi yaptım" olmadı yazmaktan geri durmuyor beyefendi. Olmadıysa teknik destek vermeye çalışan kişiyi de engellediysen ki öyle yaptın. Cihazı aldığın kişiye iade et seni tutan mı var? Garanti süresi dolmuş olan cihazlara ömrümüzün sonuna kadar montaj desteği vermek zorunda değiliz. İşi bilen başka biri olmadığı için yeniye eskiye bakmadan elimizden gelen tüm desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz.