Didem sonuçtan çok memnun

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) İzmir Ekol Kulak Burun Boğaz Doktoru İlgisizliği!

15 Temmuz 2023 15:26
Didem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim, arayıp çözüm önerisinde bulundular.”

Merhaba. Annem İzmir Ekol Hastanesi'ne kulak muayenesi için gitti. Hem kulağı kirlendiği için hem de bir kulağı delik olduğu için duymada azalma var. Hem de kulak mantarı var ve kaşıntı sıkıntısı yaşıyor. Doktor Beyin ismini yazarak ifşa etmek istemiyorum ama kendisi sanki bedavaya bakıyor gibi davranmış. Hastane ulaşır ise doktor bilgilerini ileteceğim. Önce annem duymada azalma olduğunu, muayene edilmek istediğini iletmiş. O sorun kulak kiri sebep olmuştur deyip kestirip atmış. Ne detaylı muayene etmiş ne işitme testi önermiş. Annemde vertigo olduğu için kulak temizlenirken çok zorlanmış ama doktor umursamamış bile. Hart hart sert bir şekilde devam etmiş. İyi misiniz bir sorun mu var biraz duralım mı bile dememiş. Annem odadan çıktıktan sonra 15 dakika hastanede oturup kalmış! Bir yere gidememiş kötü olduğu için. Ayrıca kulağımda kaşıntı var demiş ona da kulak kiri sebeptir, temizleyince geçer deyip gene aynı cevabı vererek geçiştirmiş. Ama maalesef temizlik sonrası kulak kaşıntısı devam ediyor. Madem kulak kiri idi sebep neden kaşıntı geçmedi? Ayrıca madem özel hastane doktorları da böyle ilgisiz oldu neden para ödüyoruz? Devlete giderdik değil mi? Mağduriyetimiz giderilsin istiyoruz.

Didem
Didem
17 Temmuz 2023 15:43

Teşekkür ederim, arayıp çözüm önerisinde bulundular.

Aziz
Aziz
Şikayeti Çözüldü

Ben murat beye ameliyat oldum2 sefer 2 İnci ameliyat ta daha düzgün olacağına burunum daha kötü oldu belirgin şekilde 4 hata var burnumda ne hale getirdiniz beni hayata küstürdünüz şimdi ben ne yapacağım bu burunla bilmiyorum

28 Ağustos 2023 13:26

Yanlış Teşhis Ve Yetersiz Tedavi Deneyimi