Mitat sonucu yetersiz buldu

Baymak Termosifonda Servis Montaj Sorunu

Baymak Termosifonda Servis Montaj Sorunu
Mitat
17 Temmuz 2023 00:25

03/07/2023 tarihinde internet üzerinden Baymak Aqua Konfor 65 litre termosifon sipariş verdim. Sipariş verdiğim ürün 06/07 tarihinde teslim edildi. Termosifon üç günde elime ulaştı. Buraya kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Satıcıya da kargoya da teşekkür ederim. Asıl sorunlar bu aşamadan sonra başladı. 07/07/2023 tarihinde Yetkili servis dedikleri Ata Teknik /L*** Ö**'e montaj başvurumuzu yaptık. Büyük buluşma 5 gün sonra gerçekleşti. Yetkili dedikleri iki montaj elemanı geldi. Benim gösterdiğim duvara monte edemeyeceklerini söylediler, orada su çıkış borularından kaynaklı bir sorun olduğunu söylediler. Yan tarafa monte edilebilirdi. A b c şıkkı vardı. Duvara aynı duvar. Ben tesisatçıya gittim ben yapamam ve yaparsam çok masraflı olur dedi ve ben bu arada 10-15 dakikada 3-4 defa görüştüm Yetkili montaj elemanıyla ve bana ben şu an lokasyon dışındayım benim montaj talebini iptal ettiğini tekrar montaj talebi oluşturmamı söyledi. Ben tekrar montaj için internet üzerinden başvuru yaptım. 13/07/2023 perşembe Ata Teknik firmasını aradığımda benim montaj talep formunu iptal ettiklerini söylediler.

Ben de aynı gün tekrar montaj başvurusu yaptım. Servisi aradık ne zaman gelir montaj ekibi diye net bilgi alamadık. Cuma cumartesi montaj ekibinden arayan olmadı bu arada evde huzursuzluklar olmaya başladı. Çamaşır makinesinin fişini çektim termosifon montajı için engel olmasın diye. Evde on gün Çamaşır makinesi çalışmadı. Cumartesi günü de bekledim servis tarafından aranmamı. Saat 17:00 kadar bekledim arayan olmayınca artık yeter dedim. Dışarıdan bir arkadaş bu işi bilen yetkisiz ama sizin yetkili servis montaj uzmanı dediğiniz kişilerin buraya bu termosifon montaj edilmez dedikleri duvara 30 - 35 dakika. Monte etti. Sizin yapamadığınızı o yaptı. Bu servis işleri yüzünden bu ürünü aldığımdan çok pişman oldum.

İnternet üzerinden almasaydım beyaz eşya mağazasından ürünü alsaydım iade etmiştim. İade için uğraşmak istemedim. Baymak termosifon iyi ürün olabilir ama İzmir Bornova bölgesine bakan yetkili servis benim gözümde 10 üzerinden sıfır (Baymak yetkili servis Ata Teknik /L* Ö***). Yetkili servis dışından birine montaj yaptırdığım için garanti kapsamına girer mi girmez mı bilmiyorum. Ürün satışından sonra hizmet de önemli. Baymak satışından sonraki süreçte de ürünün arkasında durmalı.

17 Temmuz 2023 09:03 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Kurulum Randevuları Ertelendi, Ek Ücret İstendi, Mağduriyet Yaşıyorum

Osman
01 Eylül 17:10

Baymak 65 Litre Termosifon 4-5 Dakikada Soğuyor!

Hamit
22 Mart 2024 01:28
Baymak 65 Litre Termosifon 4-5 Dakikada Soğuyor!
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Termosifonumun Arızası İki Servis Tarafından Onaylandı Ama Değişim Yapılmıyor

Buğra
20 Haziran 14:16
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Baymak'TAN Servis Hizmeti Alamadım

Zeynep