Baymak Teknik Servis Fiyat Politikası Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Berkan
18 Aralık 2024 11:13

Baymak Ege Merkez Teknik Servis müşteri hizmetlerini arayınca kombi arızalandığı için randevu oluşturduk. Baymak müşteri hizmetlerine sorduğumda servis ücretinin 450₺ olduğunu söylediler. Ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyum diye sorduğumda tabii ki ödemenizi kredi kartı ile yapabilirsiniz denildi. Ben de şehir dışına çıkacağım için kredi kartını evde bırakıp servisin gelmesini bekledik. Servisin telefon numarasını aradığımda kredi kartı ile ödemenin Cumhurbaşkanının 1 Kasım itibariyle kaldırdığını söyledi. Halbuki araştırdığımda öyle bir şey olmadığını bizler tüketici olarak kurumsal olarak Baymak tercih etmemize rağmen pos cihazı kullanmamak için çeşitli gerçek olmayan yalanlar söylemek hiç kurumsallığa yakışmıyor. Ege Merkez Teknik Servis personeli geldi. Kombiyi arıza tespiti yaptı. Tespit sonucunda devirdaim pompasının arızalı olduğunu ve bakım yapılması gerektiğini söyledi. Ben de maliyeti sorduğumda toplam 10.800₺ ücret talep etmiş olup elinde pompa olmadığını depoya bakacağını 1-2 güne geleceğini söylemiştir. Aynı pompa marka model internette 1750₺ olmasına rağmen servis 7500₺ fahiş fiyat talep etmiştir. Tabii ki bu şartlarda kurumsallıktan uzak davranışlardan dolayı yaptırmak istemediğimi söyledim. Kendisi servis ücreti olduğunu söylemiştir. Tabii ki bunu bilerek çağırdık IBAN gönderin 450₺ servis ücretinizi göndereyim dedim. 450 servis personeli 600₺ ücret olduğunu eğer IBAN'a atacaksanız 600+ KDV ödersiniz. Ben de bu durumu kabul etmedim. Müşteri hizmetleri başka konuşuyor siz başka konuşuyorsunuz dedim. Servis personeli kişisel IBAN verelim oraya atın dedi. Ben de Ege Teknik Servis resmi IBAN'ı neyse oraya atarım dedim o zaman sizi bizim ekip arasın demiştir. Ben de Baymak müşteri hizmetleri ile görüşüp kayıt açıldı. Daha sonra kombi tamiratı yapan esnaf ile görüştüm geldi. Baymak kombinin pompasını orijinal garantili pompa ile değiştirdi. Emniyet ventili mi neydi parça bu da patlamış su kaçırıyor dedi. Servis bunu tespit etmemişti. 2 parça değişimi komple kombi bakımına 4000₺ ödedim. Şu anda kombi çalışıyor eğer servise yaptırsaydım çok daha fazla ücret çıkacaktı artı olarak + KDV ödeyeceksiniz diye problem yaşayacaktık. Nakit olarak alırlarsa KDV ödemiyorsunuz diye açıkça söylüyorlar. Şu anda hiç memnun kalmadığım Baymak Ege Merkez Teknik Servisine 600₺'den 540₺'ye düşürdüler, ben bu ücreti ödemek istemiyorum. Hiç de memnun kalmadım.

18 Aralık 2024 11:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Baymak Teknik Servis Mağduriyeti Ve Çözüm Beklentisi

Merve
07 Şubat 2024 13:07
Hayri sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Garanti Kapsamında Olmayan Arıza Ve Yüksek Servis Ücreti

Hayri
19 Kasım 2024 22:17
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Servisinde Fatura Ve Hizmet Sorunu

Ceyhun