Şuuri sonuçtan hiç memnun değil

Şuuri
08 Aralık 2024 13:45

Baymak Novadens kombi kullanıyorum. Garanti süresi boyunca sık sık servis ihtiyacım oldu. E08 hatasını zaten hep ben su basarak gideriyordum. Kış günü 15-20 günde bir su basmaya dışarı çıkmak zorunda kalıyorsunuz. Garanti bitiminde sirkülasyon pompası bozuldu. Artık sorun yaşamazsınız dendi. Ondan sonra emniyet ventili değişti. Deprem sonrasında zaten depremzedeyiz, kafamızı kaldıramadık ama bu sene daha 15 gün oldu. Kullanmaya başlayalı şimdi E09 hatası veriyor (03 ve 06 hataları da göründü ekranda). Lütfettiler, müşteri hizmetlerini devreye sokmak sonrası 3. iş gününde servis geldi. Şimdi elektronik kart değişecek dendi ve 10 bin TL civarı bir rakam çıkardılar. Bunun ayıplı ürün tanımına girdiğini bildirdim müşteri hizmetlerine ancak olumlu yaklaşmadılar. Yıllık düzenli bakım yaptırmıyormuşum. Yahu benim kombime deprem senesi dışında her yıl servis gelmiş zaten. Böyle bir ürün ayıplı mal değildir de nedir? Bu kadar kronik sorunu olan kombiye kim 10 bin TL yatırım yapar?

08 Aralık 2024 14:13 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Şuuri
15 Aralık 2024 18:41

Merhaba Baymak yetkilisi, Baymak Novadens incelendiğinde sıklıkla sirkülasyon pompası arızası ve elektronik kart hatası yasayan kullanıcılarınız olduğunu göreceksiniz. Yılda 3 ay kullanılan kombilerinizde bunun ayıplı ürün olmayıp kullanım hatası olduğunu varsaymanız akil ve mantıkla bağdaşan bir durum değildir!

Zeynel
17 Mart 2024 13:27

Sensei
05 Ekim 2024 10:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Beta-Isıtma Soğutma Yetkili Servisi Erzurum

Ahmet
20 Haziran 2024 10:58
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 18:27
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
21 Kasım 2024 17:49