Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kötü Servis Ve IBAN İle Ödeme Yapılması.

Metehan
26 Haziran 2024 15:31

20.06.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden aldığım Baymak Elegant Plus UV 12 12000 BTU klima için 25 Haziran tarihinde kuruluma Baymak servisi geldi. İlk sorunum borularla alakalı oldu. Kutudan 4 metre boru çıktığı için 3 metre de ek yapılması gerektiğini söyledi keşif ekibi. Bakır borunun metre başı 2000 TL ve işçilik olarak da benden 2000 TL istediler. Toplam kurulum ücreti 8000 TL'yi buluyordu. Sonrasında fiyatın çok olduğunu söyledim ve KDV düşerek 6500 TL (1500 TL borunun metresi + 2000 TL işçilik) istediler, mecbur kaldığım için kabul ettim. Daha sonrasında iki tane hayatında hiç klima görmemiş usta geldi. İlk klima montajını büyük ihtimal benim klimamla yaptılar. Ellerine verilen aletleri bile doğru düzgün kullanamıyorlardı. Hortumların geçmesi için kapı üstünden delinmesi gerekiyordu fakat ellerindeki aletlerin ne işe yaradığı hakkında bir bilgileri yoktu. Duvarı daire şeklinde delmeye başladılar fakat beton olduğu için biraz zorlanınca zaman kazanmak için önce matkap ucuyla delip sonra keski ile kırdılar. Duvarı arkadan büyükçe bir parça kopardılar. Bu arada bu kadar para almalarına rağmen ne yanlarında bir örtü, poşet hiçbir şey yoktu. Bütün evi ve eşyalarımı moloz yaptılar. Keşke kendim taksaydım klimayı. Kurulum bittikten sonra 2 metre daha boru kullandıklarını söyleyerek ücretin 9500 TL olduğunu söylediler. 8 bin TL'de yine anlaştık. Kurulum bitince ne vakumlama yaptılar ne klimayı denediler ki yapmaları gereken tek iş buydu. Ayrıca bu boruların bakır olup olmadığını nereden bileceğim, gayet kalitesiz bir şeye benziyorlardı. Piyasada pirinç alüminyum alaşımından aynısını yapıyorlar. Sonrasında yanlarında ne pos cihazı ne fatura ne fiş hiçbir şey yoktu. Benden IBAN ile ödeme talep ettiler. SMS ile belirttikleri servis fişinde sadece kurulum yazıyor, bu yaptıkları haksızlık yazmıyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Asla bir daha Baymak ile alışveriş yapmayacağım, kesinleşti.

26 Haziran 2024 15:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Metehan
26 Haziran 2024 15:46

Her şikayette aynı şekilde cevap veriyorsunuz ama çözüm göremedim.

Aziz

Usta seni bayağı silkelemişler. Baymak yetkili servisi miydi gelenler?

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Ekim 2023 12:36
Baymak Klima Ve Kalitesiz Servisçilik
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
25 Ağustos 2024 09:07