Övgü sonuçtan hiç memnun değil

Övgü
26 Şubat 2024 16:09

Yaklaşık bir yıl olacak sıfır kombi defalarca uyarı veriyor yıldık artık ya ve Baymak yetkili servisi gelip içini açıp tekrar kapatıyor yaptıkları hiçbir şey yok. Gidiyorlar tekrar uyarı veriyor. Bize sadece önerileri resetleyin. E05 uyarısı veriyor. Baymak kendi sitesinde bile kart arızası yazıyor ama asla kart ile ilgili hiçbir şey yapılmıyor. Sırf garanti kapsamında diye kart değişimi yapmıyorlar ve biz bu kış ayında hem sıcak su sıkıntısı hem de buz gibi evde oturmak zorunda kalıyoruz. Böyle bir mağduriyet görüşmemiştir. Sürekli kombi uyarı veriyor ve biz hizmet alamıyoruz sorunumuz asla kesin çözüme ulaşmıyor. Günde kaç kez uyarı veriyor kombi sayısı belli değil.

26 Şubat 2024 16:17 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Övgü
10 Mart 2024 15:25
Baymak Kombi Uyarıları Ve Çözümsüzlükleri

Üzerinden bir hafta geçti bu şikayetimin ve hiçbir çözüm üretilmedi. Gönderdiğiniz teknik servis yine çözüm odaklı hiçbir şey yapmadı ve kombi aynı uyarıyı bir hafta sonra tekrar vermeye devam ediyor. Böyle ilgisiz başından savan asla gerekli düzeltmeyi yapmayan bir firma olamaz. Üretilen kombilerde problem olduğu söyleniyor bir de değiştirin kombiyi o zaman biz bu işkenceye katlanmak zorunda mıyız ürün sizin ürününüz. Sayfanızda her arıza kodunun karşılığını yazmışsınız. Buna yönelik bir çözümünüz yok. Bir yıl olacak ya devamlı yaşadığımız problem hafta bir yaşanmaya başladı biz buna tahammül etmek zorunda değiliz.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Luna Kombide Sürekli Arıza Ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu

22 Haziran 07:04
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Şofben Şikayet

Hülya