Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
05 Kasım 2024 18:44

Yaz sonu satın aldığımız 18.000 BTU Baymak marka klima, soğuk çalışırken hiçbir sorunla karşılaşmadım. Fakat havalar soğuduğunda sıcak konumunda çalıştırmak istediğimizde inanılmaz bir yanık kokusu geldi. Sonrasında 2 defa servis müdahalesi oldu. Yanık kokusu az da olsa evin içerisinde klimadan geliyor. Baymak müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonrasında dönüş yaptılar ve cihazda yanık kokusu yapacak bir şey olamayacağını, sanki bizim evimizden geliyor gibi imalarda bulundular. Cihazın fabrikaya alınacağını, cihaz kaynaklı bir koku olmadığında kargo ve atölye masraflarının bize yansıtılacağını söylediler. Ben 14 sene başka marka klima kullandım, klimam filtre bakımından başka bakım yapılmadığı halde böyle kokmadı. Aynı klimadan abimde de var, onu aradım sıcakta çalıştır diye, onda bir koku gelmedi ama benim klimamdan bildiğin yanık kokusu geldi. Şu anda koku servis müdahalesinden sonra azaldı ama bir süre sonra insanın genzini yakıyor. Klima zaten ev içerisindeki kokuyu temizlemek üzerine çalışır; eğer koku sinse bile filtreyi yıkarsın ya da evi havalandırırsın, koku geçer. Ben Baymak firmasının bu yaklaşımını hiç yakışır bulmadım. Zaten gelen servis koku ile ilgili gerekli bildirimleri yaptı. Ben Baymak aldığıma çok pişman oldum. Alma sebebim, abim ve babamda olup böyle bir sorun yaşamamalarıydı. Artık yasal yollara başvurumu yapacağım.

06 Kasım 2024 08:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Burçin
27 Kasım 2024 10:31

Klimam servis tarafından sokülürken kapalı yerde bulunan içindeki kabloların ark yaptığı ve bazı parçaların eriği tespit edilmiş yanık kokusunun az çok sebebi belli olmuştu. İstanbul'a incelenmek için atölye ye götürüldü yaklaşık 15 gün sonra iç ünitenin revize yapıldığı klimanın montajı yapıldı. Çalıştırdığınızda eskisi kadar olmasa da içine sinen yanık kokusu hemen fark edildi, klimanın hava üfleme yerine yaklaştınız zaman kokuyu alabiliyorsunuz büyük ihtimalle iç ünitenin dışı değişti fakat yanık kokusu gelen parçalar bu üniteye monte edilmiş ki, parçalara sinen koku tekrar ortaya çıkıyor. Ben bu cihazın komple değişimini istiyorum çünkü bu koku parçalara işlemişse asla geçmez

Aydın

Koku sorunu Baymak Klimaların kronik sorunu, bu soruna yanık parçalar var kokusu sinmiştir diye temizleyip geri gönderiyorlar, bu süreçte de hem klimasız kalıyorsunuz hem de koku sorununuz bitmiyor. Artarak devam edeceğine emin olabilirsiniz, çünkü klimaların hepsinde koku sorunu var, bu sorunu asla çözmüyorlar.

Gülay
30 Ekim 2024 14:31
Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
14 Mayıs 2024 16:10
"Problemim çözüldü. Ürün değişikliği yapıldı. Teşekkürler..."
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Elegans Klima Koku Yapıyor

Murat