Baymak Klima F1 Arızası

Baymak Klima F1 Arızası
Ferhat
05 Temmuz 2023 12:57

Baymak F1 arızası sonrası araştırma yaptıktan sonra anladım ki bu kronik denebilecek ve yakın zamanda bir çok kişini başına gelmiş bir arıza. F1 arızası dış ünite dijital kartın arızası ve servis kartın 7000 TL civarı olduğunu söyleyerek yeni klima alma önerisinde bulundu. Şikayetlere baktığımda farklı fiyatlarla hemen hemen aynı geri dönüşlerle karşılaşmış herkes. Yeni klimaların 12 bin tl olduğu piyasada sadece bir kartın 7 bin tl olması Baymak'ın yeni satış stratejisi mi? Yoksa servisin işgüzarlığı mı? Baymak klima aldığımız için pişman mı olmalıyız? Arızaya yönelik makul çözüm önerileriyle iletişim kurulmasını bekliyorum.

05 Temmuz 2023 13:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ferhat
15 Temmuz 2023 15:36

Şikayet sonrası Baymak Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü iletişim kurdu. Kartla ilgili arızaların her marka için olabileceği tamir yoluna gidilmediği değiştirilmesi gerektiği söylendi. Bu süreçte Pendik Baymak Servisi Kent Soğutmayla iletişim halindeydik. Servisle tekrar görüştüğümde bana geri dönüş yaptılar ve üzülerek değişim gerektiği, maliyetinin yüksek olduğu hatta klimanın eski olmasından kaynaklı kartın stoklarda olmayabileceği söylendi. Müşteriye geri dönüş hızı, yardımcı olma çabaları konusunda yorum yapamam hepsi üzüntülerini belirtiyor fakat malzeme açısından söylenen o ki benim Baymak klima çöp oldu. Akrabalarımın, komşularımın 10 yılı aşkın sorunsuz kullandıkları klimaları görünce yaklaşık 8 yıllık klimanın çöp olmasını sindirmek zor. Son bir gayretle olursa kartı tamir ettirme yolunu deneyeceğim.

Sercan
22 Temmuz 2023 00:12
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
08 Temmuz 2024 00:34

Baymak Elegant Plus F1 Arızası

Emine
12 Haziran 2024 18:44
Baymak Elegant Plus F1 Arızası
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
07 Ağustos 2023 02:00