Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Elegant Plus 18 E4 Fan Arızası

Baymak Elegant Plus 18 E4 Fan Arızası
22 Temmuz 2024 22:05

Eczanem için markasına güvendiğim için Baymak Elegant Plus 18000 ünite klima aldım. Kurulumu ve klima bakımı aynı yetkili servise yaptırdım ve 2 senedir de sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım. Maalesef 8 Temmuz tarihine kadar... Pazartesi sabah klimayı açınca 5 dakika boyunca hiçbir hareket göstermedi ve E4 uyarısı vererek cihaz kendini korumaya aldı. Hiçbir şekilde soğuk hava üflemiyordu. Kurulum yapılan servisi aradık, soğutmanın önemini belirttik. Akşam üzeri klimayı kontrol etmek üzere geldiler. Yapılan kontroller sonucu dış ünitenin sağlam olduğu, iç ünitede hava üfleyen fanın arıza verdiği ve bu nedenle fanın değişmesi gerektiği belirtildi. Ellerinde uyumlu yedek fanın bulunup bulunmadığı, yoksa sipariş verilerek 2-3 gün içinde fanın gelip problemin giderileceği, bu problemin giderilmesinin ne kadar önemli olduğu, sadece bizim ve hastaların yanı sıra ilaçların sıcaklıktan etkilenmemesi için problemin çözümünün ne kadar önemli olduğunu vurguladık. Klima yarı açık konumda bırakılarak servis tarafından öylece bırakıldı.

Konunun önemini vurgulamamıza rağmen problemimiz çözülmediği gibi herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı. Servisi tekrar tekrar aramamıza ve çağrı merkezine başvurmamıza rağmen servisten aldığımız bilgi, 'Biz firmaya bilgi verdik. Firmadan fan bekliyoruz.' noktasından öteye geçemedi. Baymak servis işleyişi ve servise yedek parça temini konusunda sınıfta kalmıştır. Bu sıcakta ürününün arkasında durmayarak beni mağdur etmiştir. Bu servise ve markaya olan güvenim kırılmış, problem yaşadığınızda markanın içinin boş olduğunu kendi deneyimlerimle gözlemlemiş bulunmaktayım.

Problem çözülmediği takdirde bir daha asla Baymak!

09 Eylül 2024 22:27

Çözüm bulunamayan klima arızası çok kurumsal Baymak

servisin 1. Gelişi - 8 Temmuz 2024 tarihinde klima e4 fan arızası verdi servis geldi fanda problem olduğunu söyleyip yedek parça temin edileceğini belirtti. Servisin 2. Gelişi - 20 gün boyunca fanla ilgili herhangi bir gelişme olmadı şikayet kaydı oluşturunca servis tekrar geldi fanın soketinin çekerek uygun fanı tekrar aramaya başladılar servisin 3. Gelişi - yaklaşık 5 gün sonra fan 29 temmuzda fan takıldı servisin 4. Gelişi - Takılan fan sesli çalıştığı için 1 Ağustos tarihinde fan montajını kontrol etmek için servis tekrar geldi. Servisin 5. Gelişi - Takılan fan sadece 4 gün çalıştı 5 Ağustos pazartesi günü klima yine E4 fan arızası verdi servis kontrol edip tekrar fanın değişeceğini söyledi ( takılan fanın orijinal fan olmadığını sadece sokete uydurduklarını düşünüyorum ) Servisin 6. Gelişi - Yeni fan 14 ağustosta temin edildi servis fanı taktı ve fan yine çalışmadı. Ve sevisin dediği söz o zaman board kaynaklı olabilir. Bende bunun üzerinde 6 kere gelip problemi çözemediklerini ürün değişimini istediğimi.

Şikayetim çözülmediği ve ısrarla çözüm istememe rağmen bu yazı klimasız olarak geçirdik ve burası sağlık hizmetleri sunan bir eczane karşımdaki muhatap aldığım kişiler biz problemi çözemedik sizi mağdur ettik özür dileriz demek yerine hala parça değiştirelim diyor siz 6 kere gelip problemi çözemediniz hangi akla hizmet utanmadan biz problemi çözeceğiz diyebiliyorsunuz!

Baymak ismine bakıp güvenmeyin bir problem yaşarsanız böyle ortada kalırsınız.

05 Ağustos 2024 10:25

Baymak Elegant Plus 18000 4 gün sonra aynı arıza - 8 Temmuzda klima e4 fan arızası verdi 3 hafta boyunca yedek fan bekledik 29 temmuzda fan geldi takıldı fan takıldıktan sonra klima sesli çalışmaya başladı ses kontrolü için servis geldi tekrar ayar yaptı bugün geldik klima yine çalışmadı e4 fan arızası verdi. Bir aylık süredir klimayı kullanamıyoruz yapıldı dendikten sonra sadece 4 gün kullanabildik. Servis problemi çözemiyor.

1 aydır klimamız çalışmıyor defalarca servis geldi bir çözüm bulunmadı. Markaya güvenim bitme noktasına geldi ürün değişimi veya ücret iadesi istiyorum.

Daha önceki çözüm sürecim bu şekilde gelişti ve bir çözüme ulaşamadım.

Eczanem için markasına güvendiğim için Baymak Elegant Plus 18000 ünite klima aldım. Kurulumu ve klima bakımı aynı yetkili servise yaptırdım ve 2 senedir de sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım. Maalesef 8 Temmuz tarihine kadar... Pazartesi sabah klimayı açınca 5 dakika boyunca hiçbir hareket göstermedi ve E4 uyarısı vererek cihaz kendini korumaya aldı. Hiçbir şekilde soğuk hava üflemiyordu. Kurulum yapılan servisi aradık, soğutmanın önemini belirttik. Akşam üzeri klimayı kontrol etmek üzere geldiler. Yapılan kontroller sonucu dış ünitenin sağlam olduğu, iç ünitede hava üfleyen fanın arıza verdiği ve bu nedenle fan siparişi verileceği söylendi 2 hafta boyunca fan bekledik fan gelmedi.

2 hafta sonra servis soket fotoğraflarını çekmek için tekrar geldi soket fotoğrafları çekerek uygun fan siparişi vereceklerini söylediler. Bir hafta sonra takılan fan sadece 4 gün çalıştı yine e4 fan arızası verdi. Uygun fan takıldığını düşünmüyorum. 1 aydır e4 fan arızasına çözüm bulunamıyor.

Ek
23 Temmuz 2024 08:18 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

30 Temmuz 2024 23:03

Baymak müşteri temsilcisi İbrahim Bey ve Servis yetkilisi Ali Bey e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Fan temini için beklemek bu kadar uzun sürmeseydi süreçten daha fazla memnuniyet duyardım.

07 Ağustos 2024 09:17

Rezalet Takılan fan sadece 4 gün çalıştı cihaz yine aynı arızayı verdi. Bir aydır probleme çözüm bekliyoruz. Ücret iadesi veya ürün değişimi istiyoruz.

Elvin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Klimam Arızalı Çıktı, Tamire Gönderiliyor Mağdur Oldum

Elvin
03 Haziran 18:47
Sıfır Alınan Klimam Arızalı Çıktı, Tamire Gönderiliyor Mağdur Oldum
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
13 Ağustos 15:06