Harun sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Bh-12 Hermetik Şofben İle Sürekli Sorun Yaşıyorum

Harun
22 Ağustos 2024 23:19

4 ay önce pttavm.com üzerinden almış olduğum Baymak Bh-12 hermetik şofbeni keşke alırken elim kırılsaydı da alamasaydım diyorum. Aldığım günden beri kurulum hariç servisini eve getiremediğim, telefonla beni arayarak 'Abi gelirsem şöyle olur' diyen bir servis ağına sahip bir firma. Kış gelince yine arasın, türlü bahaneler uyduran bir servis ağına sahip bir firma. Sürekli hata kodu üreten şofbeni bir türlü gönlünü yapamadığım şofben üreticilerine soruyorum: Kardeşim, bu şofbeni hangi ülkenin su basıncına göre ürettiğinizi bize de söyleyin, biz de basıncını ona göre ayarlayalım. Biz bu dili konuşmayı başaramadık.

26 Ağustos 2024 00:18

Baymak bh-12 Hermetik Şofben aldığım günden beri sorunlu şofben istediğim hiçbir zaman çalışmayacak sürekli a01 hatası veriyor bir şekilde resetliyorum falan hallediyorum tam duşa giriyorum örneğin şu sıcaklığını 35 yaptıysam hiçbir zaman 35 te sabit kalmıyor. Su sıcaklığı duş süresince yüksek sıcaklıklara çıkıyor ve sonrasında buz gibi oluyor. Gelen teknik servis sürekli bahaneler üreterek abi şu basıncın düşük, elektrik voltajı düşük diyerek her şeye bahane bulup kendi malına hiçbir bahane bulmuyor Baymak firmasını kaliteli teknik servisleri için tebrik ediyorum

26 Ağustos 2024 00:10

Müşteri temsilcisi falan aramadı ilgi sıfır Baymak Hermetik Şofben 10/0

23 Ağustos 2024 08:11 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Harun
14 Ekim 2024 15:30

Sorunum çözülmedi soğuk sıcak problemi hiç düzelmedi servis sürekli bir şeyleri bahane ediyor ben bahanelerini yaptırdıkça yeni bahaneler türetiliyor Baymak pişmanlıktır

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
29 Temmuz 2023 21:15
"Servis 1 hafta sonra geldi ama müşteri hizmetleri çok ilgili ve hemen iletişime geçerek yardımcı oldular."

Baymak Şofben: Sürekli Arıza Ve Huzursuzluk Kaynağı

26 Şubat 00:58
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Baymak BH12 Hermetik Şofbende Ateşleme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Samet