Elçin sonuçtan çok memnun

Bayigram.com Instagram Takipçi Yalanı

13 Eylül 2023 18:31

Sorunumu hala çözemedikleri için bu şikayeti yazıyorum. Pazar günü bayigram dan 5000 bayan Türk takipçi satın aldım. Ertesi gün bir baktım takipçilerin hepsi yabancı ve bot hesap defalarca WhatsApp'tan yazdım düzeltin, o hesapları silin, bu sefer bir de azar yedim, üste çıkmaya çalıştılar, bir sefer sadece yalandan çekilişe koyduk sizi deyip erkek kadın karışık takipçi gönderdiler. Ya ben paramı bayan Türk olarak ödedim dalga mı geçiyorsunuz insanlarla dedim. Bugün üçüncü gün hala saçma sayfalar silinmedi. Para iadesi olmadı. Bunları her yere şikayet edip avukatıma vereceğim, insanları kandıramazsınız

24 Eylül 2023 22:14

Bu 10 Eylül 2023 Pazar günü 5000 bayan takipçi almak için 899 TL ödeme yaptım gece bir uyandım (03:00 civarı) bütün bot hesaplar bütün yabancı takipçiler hepsi takibe almış çıldırdım hemen durdurun diye mesaj attım durdurmadılar sürekli takipçi gönderip 5000 takipçiyi tamamladılar ekran görüntülerini paylaştım sayfaya defalarca yazdım kaldırın diye tamam kaldıracağız siz silmeyin dediler bir hafta boyunca beni oyaladılar şikayet edeceğim dedim, şikayet yazdım ondan sonra yunus bey diye biri dönüş yaptı telefonla görüştük takipçilerinizi bayan ve erkek olarak çekiliş ile göndereceğiz dedi bot hesap değiller düşüşte çok az oluyor dedi neyse bir şekilde ikna oldum tamam dedim 2-3 güne 5000 takipçiyi tamamladılar, Sırada sürekli şikayetinizi kaldırın şikayetinizi kaldırın diye de baskı yaptılar yok beş yıldız koyun vs vs. Bu hesapla ilgili şikayet yazanlar kandırmaları için de ayrıca baskı yapıyorlar, Şu an o kadar hızlı bir şekilde takipçiler çıkmaya başladı ki artık kendileri mi siliyor ondan da şüphem var kesinlikle bu firmaya asla inanma yın, insanları kandır ı yorlar, ben bayan takipçi olarak 899 TL ödememe rağmen bana erkek ve bayan takipçi gönderdiler. Kadar hızlı düşüş olduğunu sorduğumda bana verdiğin cevap yunus Bey'in bu Tamamı gerçek takipçi sizin paylaşımlarınıza göre çıkış yaparlar beğenmeyip, neyini beğenmiyor olabilir gönderi yeni paylaşmadım ki, Ödediğim parayı da helal etmiyorum

24 Eylül 2023 15:16

profile profile profile
16 Eylül 2023 19:53 (Şikayetten 3 gün sonra)
19 Eylül 2023 14:56

Takipçi ile ilgili Yunus bey İlgilenip çözdü sorunumu, teşekkür ederim kendisinde

Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Instaavm Premium Takipçi Yalanı

25 Ekim 2023 17:53
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
06 Eylül 2024 13:59
"Sorunumuzu, sıkıntımızı hızlı bir şekilde çözdüler, arkadaşlara teşekkür ediyorum."