Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Instaavm Premium Takipçi Yalanı

25 Ekim 2023 17:53

İnsanları çok güzel yanıltıyorlar, 26.09 (2000 Premium takipçi) ve 05.10(5000 Premium takipçi) satın aldım toplamda 3000 TL ödeme yaptım, çoğunluğu bayan Türk gerçek takipçi dendi ve Premium olarak aldım, ama gönderilen hesaplarım hemen hepsi bot ve yabancı oldu.

Üstelik Trendyol'dan reklam alacağım sıkıntı olmaz bot olmaz değil mi dediğim halde, aşağıdaki ekran görüntülerinde de görüleceği üzere kendileri bot değil diye inkar ettiler.

Yazışmalarda organik takipçi varsa onu yükleyin dediğimde sadece 1000 vardır dedi madem yok ne diye 5000 organik Türk diye satıyorsun sitede, para iadesi istedim, avukatıma vereceğim dediğim halde üzerine ukalaca alay ettiler.

Ödediğim parayı helal etmiyorum!

26 Ekim 2023 22:45

Şikayet yazdığım ve istemediğim halde şu an beni yine çekilişe dahil etmişler, istemiyorum yani, bütün sahte bot hesaplar geliyor, şikayet çiyim, istemiyorum ya iznim olmadan beni dahil edip sayfamı kullanamazsınız

31 Ekim 2023 10:35 (Şikayetten 5 gün sonra)
31 Ekim 2023 13:16

Kesinlikle bu firma verdiği bilgiler yalan takipçi aldığım sürece hep bot takipçisi olmayan hesapları sayfama yüklediler ve sayfamı çöp yapmak üzere karşı karşıya bıraktılar, ekranda paylaştığım gibi organik dediğim zaman max 1 k olduğunu söylediler, ama bana en yüksek fiyattan takipçi almamı sağladılar ama hem kendilerinden hem de çekilişe sayfamı dahil ederek bütün bot, aktif olmayan sayfaları yüklediler, gerekli yerlere şikayetimi yaptım ve eğer ücretimi iade etmezlerse daha başka yerlere de şikayet edeceğim ki başka insanları da kandırmasınlar, ekran da paylaştığım sayfaları görüyorsunuz bot hesap hepsi onlardan geldi, bir de avukata vereceğimi söylediğimde  alay ettiler, kesinlikle bu sayfa hakkında ne yapılması gerekiyorsa yapılsın

Elçin sonuçtan çok memnun

Bayigram.com Instagram Takipçi Yalanı

13 Eylül 2023 18:31

14 Haziran 2024 00:55
InstaAVM Premium Takipçi Paketi Hayal Kırıklığı Yarattı
InstaAVM Premium Takipçi Paketi Hayal Kırıklığı Yarattı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
27 Haziran 2023 11:01
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 18:43