Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus Nakliye Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı

Bauhaus Nakliye Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı
Ahmet
10 Ekim 2024 14:35

Bauhaus Bağdat Caddesindeki Yenimahalle Şubesinden 3,10,2024 tarihinde Rattan Masa+4 koltuk takımı aldım. Nakliye ücretini ödemem halinde ertesi gün adresime mümkün olan en uygum şekilde teslim edileceği söylendi. Buraya kadar bir problem yok. Evimiz dubleks olduğundan her türlü aracın kolayca yanaşacağı konumda. Sütçüsü de geliyor, orta boy nakliye anaçları da hatta biraz zorlayınca büyük nakliye araçları dahi rahatlıkla sokağa girip işlerini görüyor. Bauhaus un nakliye aracı gül fidanları aracımın aynasını kırar bahanesi ile kapıya kadar gelebilecekken oldukça geride bıraktı. Şikayet ederim. Deyince de nasıl isterseniz diye bence son derece şımarık bir tavır gösterdi. Durumu gösteren resim aşağıda paylaşılmıştır.
Sonrasında zar-zor malzemeyi taşıyarak masayı kurdum. Masa ayakları dengeli değil. Ayakları yer değiştirdim olmadı. Ne yaptıysam masa dengelenmedi. Firmayı (Bauhaus) arayıp bildirdim. Size öğleden sonra dönsek olur mu dediler. Ona da olur dedik. 4-5 gün oldu. Henüz oradan da dönen yok. Bu ciddiyetsizlik uluslar arası firma olan Bauhaus firmasına yakışmıyor.

Bauhaus Yenimahalle'de Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

08 Aralık 2024 14:18
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
04 Haziran 2024 19:02
Damla sonuçtan çok memnun

Damla
14 Aralık 2024 17:11
"Mağaza ile görüşme sağladık. Ürünün gereken günde teslim edilememesinin hatasını kabul ettiler. 16 Aralık için montaj yapılacağını ilettiler. Bauhaus çözüm merkezine teşekkür ediyorum."
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 13:53

Ceren