Demet sonuçtan hiç memnun değil

Banyo Ürünleri Kurulumunda Yaşanan Mağduriyet

Banyo Ürünleri Kurulumunda Yaşanan Mağduriyet
13 Kasım 2024 14:09

Bauhaus'tan banyomuz için banyo dolabı, klozet ve duş başlığı satın aldık. Klozeti alırken görevli, bize 5 ustaya sorarak banyomuza uyumlu olacağını söylediği bir klozet satın aldırdı. Bu ürünlerin kurulumunun garantili olduğunu, bir sorun yaşarsak yardımcı olacaklarını söylediler. Biz de kendi ustamızdan 1500 liraya fiyat aldık ama garantili olsun diye 3900 lira nakit ödeyerek kurulum satın aldık. Banyo ürünlerimizi kurmaya gelen usta, klozetin banyomuza uyumlu olmadığını, takamayacağını iletti. Bunun üzerine biz kurulum yapan firmayı aradık ve klozeti iade ettik, bir Bauhaus'a giderek yeni bir klozet satın aldık. Bu arada aldığımız kampanyayı da kaçırmış olduk. Sonra eski tip bir klozet satın aldık. Bunu kurmaya gelen arkadaş, eskisinin de kurulabileceğini, önceki personelin bu konuda yetkin olmadığını bize bildirdi. Biz hem zaman olarak hem de maddi olarak kayıp yaşadık, eski tipi klozeti satın almak zorunda kaldık. Bize garanti veren Bauhaus yetkililerini ve kurulum yapan firmaya bildirdiğimizde hiçbir dönüş alamadık. 3900 lira karşılığında fatura da alamadık, hem mağdur olduk hem de paramızdan olduk. Mağduriyetimizin giderilmesini rica ederim. Bauhaus'a da konuyla ilgili dilekçe verdim. Maalesef geri dönüş alamadım.

19 Kasım 2024 19:49

Hiçbir geri bildirim almadık Bauhaus gibi bir markadan satın aldığınızda sorun yaşamazsın sanıyorsun ancak garantili diye çok fazla ödeme yapıp sorun yaşadığında muhatap bulamak ne demek?

Hakan
28 Mart 2024 07:31
Bauhaus Şaşkınız, Mağduruz, Problemlerimiz Şu An Devam Ediyor.
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus'tan Aldığımız Klozetin Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Burak
05 Nisan 2025 18:16

15 Eylül 2023 12:52
Bauhaus Ürünü 1 Aydır Teslim Edemedi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus'tan Aldığım Duşakabin Su Sızdırıyor Ve Destek Alamıyorum

15 Ekim 2024 00:10
Bauhaus'tan Aldığım Duşakabin Su Sızdırıyor Ve Destek Alamıyorum
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus Duşakabin Kurulumu: Sorunlar Ve Beklentiler

Fatma