İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Batı Tıp Merkezi Sultangazi Burun Estetiği Şikayeti

27 Ağustos 2023 08:25

Op. Dr.**** **** Kendisi estetisyen olan doktordur. Mayıs 2023'de kendisine burun estetiği ameliyatı oldum. O günden beri keşke kendisine estetik ücreti kadar para ödeseydim de hiç karşılaşmasaydım dedim. Kendisi batı Tıp Merkezi, Şafak Hastanesi ve daha birkaç yerde daha ameliyat yapıyor.

Batı tıp merkezine gittiğimde bir sağlık kurumundan ziyade kıraathane gibi bir işletmeydi. Hijyenden eser bile yok. Bir süre tereddüt ve **** hanımında iknasıyla ameliyata girdim. Sonrası hayatımın en kötü günleri. Sağlıksız hijyensiz ameliyat ortamında boğazımda aftlar oluştu 1 hafta yemek yiyemedim ve 5 kilo verdim.

Bu bir hafta süreç içerisinde kendisine ulaşamadım asistanına ulaşmam gerekiyormuş. Asistanım dediği de klima tamiri yapan biri, sağlıkçı bile değil. Kendisine müşteri yönlendirdiği için asistanlığa terfi etmiş! Neyse aftlar geçtikten sonra burun kanatlarında ve burun ucunda çökme oldu ve 3 hafta süreyle burun içi iltihap kaptı.

**** hanıma her danıştığımda hepsi normal hepsi geçecek çökmeler çökme değil ödem dedi. İltihap geçer sorun yok dedi. Sonuç olarak iltihap iki burun deliği arasındaki duvarda parmak ucu kadar delik oluşturdu. İltihap kıkırdağı eritmiş.

Sayın operatör doktorumuz iltihabın kıkırdağı eriteceğini bile bilmiyordu sanırım çünkü ona göre her şey normaldi. Halbuki Google da bile yazsan iltihabın kıkırdağı eriteceği yazıyor. Bütün bu yaşanılanlar basit bir komplikasyondan ibaret değil birden fazla Dr. İle görüştüm araştırdım yaşadıklarımın hepsinin estetisyen hatası ve hijyenik olmayan ameliyat ortamından kaynaklandığı sonucu çıktı.

Hangi bilgi ve tecrübeyle sağlık gibi önemli bir konuda insanların hayatıyla bu kadar kolay oynuyorlar anlamıyorum. Bu süre içerisinde kendisine sadece bir mesaj attım ve bir soru sordum burnumla alakalı 2 gün cevap vermedi cevabı evet ya da hayır gibi basit bir soruda soruma cevap vermeyi değil bana laf yetiştirmeye ve yoğun olduğunu söylemeye başladı.

1- yoğunsan ilgilenebileceğiniz kadar hastaya hizmet vereceksin 2- insanlar sizin kobay canlılarınız değil sağlığıyla bu kadar basit oynamayacaksınız. Sonuç olarak kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağım.

Başarısız Burun Estetiği Ve Doktorun İlgisizliği

25 Şubat 2025 18:16
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Sekonder Rinoplasti Kabusu: İlgisizlik Ve Hayal Kırıklığı

22 Ocak 2025 00:56
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Başarısız Burun Estetiği Deneyimi

10 Kasım 2024 12:25
Başarısız Burun Estetiği Deneyimi
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Atakent Orhangazi Tıp Merkezi Başarısız Burun Ameliyatı Sonrası Yaşanan Mağduriyet

19 Mayıs 2025 19:06