Sipariş Edilen Eğitim Kitabı 8 Aydır Gönderilmedi

15 Kasım 2024 04:33

Bundan yaklaşık 7-8 ay önce Instagram eğitim kitabi 50TL olduğu dönemler kitabi sipariş etmiştim. Siparişiniz alındı ve beklemede yazıyordu ve günlerce bekledim 2,3 hafta ve kitabım e postama gönderilmedi. Spam klasörüne kadar kontrol ettim. Ve 7,8 ay sonra şimdi baktığımda hâlâ daha kitap yok ortada. Yani o zamanlar cebimdeki son parayı o kitaba vermiştim ve durum bu. Sosyal medyada hâlâ " Başarı kalbi" nin videoları çıktıkça önüme bu durum zoruma gitmeye başladı. Hayatımdaki ilk " Şikayetvar" yazım bu kitaptan dolayı oldu. Yani mağdurum, aynı zamanda gerçekten yaptınız insanlığa sığar bir durum değil, evet çok fazla sipariş gelir gecikme yaşanabilir, bende bunu düşünerek 1 aya yakın sabırla beklemiştim ve sonrasında ümidi kestim. Defalarca DM attım kendisine hatta sırf sayfaya değil diğer hesaplarına'da yazdım fakat hiçbir geri dönüş sağlamadı. Klasik sosyal medya influencer'ları gibi işini gördürüp sonrasında çok mesaj geliyor vs diye önemsemiyorlar ve ortadan kaybolup ulaşılmaz oluyorlar. Bir anda. 7,8 ay geçti ve hâlâ önüme Reels videolarında karşıma çıktıkça aklıma geliyor. Aradan zamanın geçmiş olması benim mağduriyetimi gidermiyor maalesef. Ve bu şekilde para kazanıyor. Bu çocuk. Bu yaptığın hak yemek dostum.

12 Eylül 2023 11:59

15 Ocak 2024 03:26
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Teacher Moods Fenomen Tavsiyesiyle Başlayan Eğitim Kabusu

11 Nisan 2025 18:24

21 Ekim 2023 20:04
ily_butikk Dijital Ürün Aldım Teslim Edilmedi Şikayetçi Olacağım
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
27 Aralık 2023 11:05