Başakşehir Necip Fazıl Kısakürek Spor Parkında Güvenlik Sorunu

16 Nisan 2024 08:35978

İstanbul Başakşehir’e bağlı Necip Fazıl Kısa Kürek Spor Parkında 14.04.2024 tarihli saat 08:00-09:00 seansında yüzme eğitimi gören kursiyer olarak hırsızlığa uğradığımı ve bu seans da benimle birlikte eğitim gören diğer kursiyer arkadaşlarımın da aynı mağduriyeti benimle paylaştığını bildirmek isterim.

Konuya istinaden gerekli şikayet başvuruları ilçe emniyet müdürlüğüne yapılmış ve kurum bilgilendirilmiştir. Fakat mağduriyetler giderilmemiş ve kurum olayın mesuliyetini kabul etmediğini mesuliyetin şahsa ait olduğunu tarafımıza bildirmiştir. Olayda üç kişiden çalınan malların malı değeri ortalama 6.000 TL'dir ve ilgili seans da ortalama on kişiden fazla kursiyer vardır. Nakdi paranın ve değerli eşyalarının çalındığını olay yerinde ve saatinde fark eden üç kişi olarak gerekli bilgilendirmenin yapılmadığı ve gerekli önlemlerin (şifresiz ve kilitsiz dolaplar bulunmakta kamera sistemi, güvenlik ve görevliler olmasına rağmen yüzme kursu kapısının girişini gören kamera bulunmamaktadır.) alınmadığını düşünmekteyiz ve kurum adına şikayetçiyiz.

27 Aralık 2024 21:34

Merhaba geçmiş olsun nasıl çalındı dolaplarda asma kilit yok muydu

Aksaray Belediyesi Üslupsuzluk Ve Vatandaşı Yanlış Bilgilendirme

9 Mayıs 2024 13:561.165

08.05.2024 tarihinde Küçük Bölcek-Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi'ni aradım, yüzme eğitimi hakkında bilgi almak üzere merk...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Yüzme Havuzu Hocaları Ve İdaresi

İBB'ye ait Avcılar Spor Kompleksi'ne yaklaşık bir aydır üye olarak gidiyorum. 14 Mart 2024 tarihinde her zamanki kıyafet...

1 Destek

Tümünü Gör
Başakşehir Belediyesi Bize Zulüm Ediyor

BaşakşehirBelediyesi Bize Zulüm Ediyor

Ramazan
Başakşehir Bahçeşehir Gölet Parkında Çöp Birikimi Ve Temizlik Eksikliği

BaşakşehirBahçeşehir Gölet Parkında Çöp Birikimi Ve Temizlik Eksikliği

Atakan
Başakşehir Belediyesi Yapılmayan Yol Arabamı Mahvetti!

BaşakşehirBelediyesi Yapılmayan Yol Arabamı Mahvetti!

Ali
Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir 2. Kısım 50. Yıl Caddesi Köpek Sesi Ve Havyan Ahırı

BaşakşehirBelediyesi Bahçeşehir 2. Kısım 50. Yıl Caddesi Köpek Sesi Ve Havyan Ahırı

Esra
Başakşehir Belediyesi Düz Yolda Belediye İhmali Sonucu Sakat Kalmak

BaşakşehirBelediyesi Düz Yolda Belediye İhmali Sonucu Sakat Kalmak

Serkan
Başakşehir Belediyesi Kayabaşı Mah. Ulubatlı Hasan Cad. Trafik Sorunu (Okul Çıkışı)

BaşakşehirBelediyesi Kayabaşı Mah. Ulubatlı Hasan Cad. Trafik Sorunu (Okul Çıkışı)