Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Banayeni.com Dikkat Paranızı Kaptırmayı!

15 Mayıs 2023 14:49

Siteden bir kahve makinesi aldım, 3 gün sonra kahve makinesinin kargoya verileceği sırada yere düştüğünü ve kırıldığını söyleyip paramı iade edeceklerini söylediler, farklı rengini de gönderebileceklerini söyledim biz bunu iade edelim siz tekrar sipariş oluşturun başka rengini dediler. Yeni sipariş oluşturdum başka rengi için, bu seferde bir neden belirtmeden sipariş iptal edildi diye mail aldım 3 gün sonra, destek ekibine yazdım iptal nedenini, yetersiz stok olduğu için dediler. Toplamda 5400 TL iade bekliyorum. 9-10 günü bulabilir iade süresi dediler.

Yani mükemmel sistem parayı anında alıp iade için 10 gün bekletiyorlar. Sormazsanız peşine düşmezseniz sebebini bile söylemiyorlar. 10 gün borç para vermeyi düşünüyorsanız deneyin çünkü ben kredi kartım kesildiği için ödemek zorunda kaldım ve şimdi iade bekliyorum!

profile profile profile
15 Mayıs 2023 18:08 (Şikayetten 3 saat sonra)

Cenk

Ciddiye almıyorlar buradaki şikayetleri örnek vermek gerekirse bugün ben slk defa bu siteden biraz daha ucuz diye bir buharlı ütü alacaktım yorumları okudum ve N11 den aldım ürünü iyi ki de okumuşum yorumları artık kandırılmaktan bıktık :)

Ozlem

Çok iyi yapmışsınız sadece bu otomatik mesajı yazdılar ve para hesabıma çok geç geldi. Otomatik cevap yazınca iş bitti sanıyorlar

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
12 Şubat 13:30
Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Sanem
26 Kasım 2024 09:41
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Evinidiz Ücret İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunları

Ertan