Funda sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy İpek Kirpik (By Selin Beauty) Kirpik Uygulamasında Yaşanan Sağlık Sorunları!

05 Mayıs 2024 17:35

03.05.2024 tarihinde By Selin Beauty Bakırköy şubesinde ipek kirpik işlemi yaptırdım. İşlem sırasında gözümde yanma hissettim ancak önemsemedim. Birkaç gün sonra gözümde kızarıklık, yanma ve batma meydana geldi. Üç günün ardından hastaneye gittim ve gözüme yapıştırıcı kimyasal maddenin bulaştığı söylendi. Tedavi oldum. By Selin Beauty merkezine durumu yazılı olarak bildirmeme rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. İnsan sağlığını tehlikeye atarak para kazanmanız kabul edilemez. Neredeyse gözümü kaybediyordum. İlgili davayı açacağım; tüm hastane evraklarım ve tedavi bilgilerim hazır. Talep ettiğim tazminatın ödenmesi ve en azından bir özür ile mağduriyetimin giderilmesi gerekmektedir.

Funda
Funda
08 Mayıs 2024 22:29

Para iademi bile yapmıyorlar kendileriyle iletişime geçmeme rağmen dönüş sağlamayan amatör işini bilmeyen bir marka gözüm zarar gördü dememe rağmen hastane raporlarımı attığım halde hiçbir mağduriyeti giderilmedi

Suki
Suki

Merhaba benimde gözümde kızarıklık var aynı şekil daha hafif işlemden sonra oluştu henüz geçmedi sizinde ilk günden mi oluştu bu

Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 11:48
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 00:37

30 Haziran 2024 10:56