Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 00:37

Bakırköy'de By Selin Beauty'de 13 Ocak'ta kirpik için gittim botoks yapıldığını da duydum ve bilgi almak için konuştum ikna ettiler ve yaptırdım. 26 Ocak'ta kontrole gittim yaptırdığımda çok az yapacağım yoksa aşağı düşer denildi. Güvendim ben de. Sonradan öğrendim ki doktor değil oranın sahibiymiş yapan. Yani artık estetisyen mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. Yaptırdıktan birkaç gün sonra göz kapağım düştü ve hala düşmeye devam ediyor. Kendileriyle iletişime geçtim ve sadece çalışanlarıyla muhatap olabildim. Yapan kişi bir iletişime geçip nasıl oldu süreç nasıl diye sormadı bile. Antibiyotik kullanın 3 güne geçer dediler. Kendilerine şikayet edeceğimi söyledim. Süreci şu an takip ediyorum 3 gün geçti ve günlük yaşantımdan tutun çalıştığım ortamda dışarıda her yerde beni bu durum çok kötü etkiliyor ve görmem kısıtlanıyor. Asla ve asla bu gibi yerlerde bu tarz işlemler yaptırmayın. Yaptıkları işlemin arkasında bile duramayan ilgisiz bir işletme ile karşılaştım resmen Bakırköy'ün göbeğinde nasıl böyle bir şeye cüret edilebiliyor aklım almıyor. Bu kadar kolay olamaz hiçbir şey yaptıkları yanlarına kalmayacak başka kimselere yapamayacaklar bunu. Hastanelerden gerekli raporları alıp yapabildiğim her yere şikayetimi yapacağım maddi manevi tazminat açacağım psikolojimi yerle bir ettiler.

Kevser
Kevser

Merhaba gözünüz düzeldi mi acaba

Süreyya
Süreyya

Merhaba evet düzeldi ama 1,5 ay sürdü fakat sanki hala çok dikkat edince bir tık küçüklüğü belli oluyor gibi

16 Aralık 2023 19:10
Nil sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 18:07

30 Haziran 2024 10:56