Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar N 250

Yaşar
21 Mayıs 2024 13:25

13.06.2023 tarihinde Kuralkan'dan almış olduğum Bajaj Pulsar N250 motosikletim, 14 gün sonra ön dişli yerinden çıkarak dişli kapağını ve yan grenajını kırdı. Motosikleti çekiciye yükleyerek Yahyalı Örnek Motor Servisi'ne götürdüm. Serviste dişli yerine takılarak zarar gören parçaların garantiden talep edilmesi gerçekleşti. Yaklaşık 1 ay sonra parçalar geldi. Servise gittiğimde yanlış parçanın geldiğini ve geri göndereceklerini söylediler. Aynı gün motosikletime 800 TL karşılığında rodaj bakımı yapıldı. Fakat yetkili servis, rodaj bakımını sistemsel olarak işlediklerini ve garanti belgesine işlemeye gerek olmadığını belirterek beni yolladı. Daha sonra 10 ay boyunca parça bekledim. Servisi her aradığımda, firma hakkında olumsuz ifadeler kullanarak, 'biz de bıktık, bırakacağız' gibi cümleler kullandılar. Daha sonra motosikletin aküsü bozuldu ve birçok parçası oksitlenip pas yaptı. Bunun üzerine firmaya yazdım. Firma beni Kayseri'deki M****** K******* Motor'a yönlendirdi. Orada tekrar parça siparişi verilirken, motosikletimin rodaj bakımının kayıt altına alınmadığı ortaya çıktı. Tekrar Yahyalı Örnek Motor'u aradığımda düzeltme yapacaklarını söylediler. Ancak rodaj bakımını 2024 Mayıs olarak sisteme giriş yapmışlar. Bu yüzden K******* Motor aracılığıyla istenen parçalara, motosikletimin rodaj bakımının zamanında yapılmadığı gerekçesiyle ret yanıtı geldi. İvedilikle gerekli incelemelerin yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bajaj'dan memnun kalmadım.

Burak
10 Ocak 2024 14:36
Bajaj Servis Ve Garanti Problemi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar Bitmeyen Sorunlar Kuralkan İlgisiz Distribütör

Furkan
23 Eylül 2024 16:36
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Motosikletimin Bakımları Sisteme İşlenmedi, Garanti Dışı Bırakıldım

Arda