Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar 200 Ns ABS Motorumun Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Bajaj Pulsar 200 Ns ABS Motorumun Sorunları Ve Servis İlgisizliği
23 Nisan 2023 14:09

Merhaba, 2021 model Pulsar ns 200 ABS kullanıyorum motorumda ses gelmesi üzerine 8.500 km civarında motor bloğunu tutan saplamaların düştüğünü fark ettim sonrasında bakım için servise gittiğimde bu sorunu dile getirdim ve blok saplama'larını taktırdım. Fakat; servis'e motorun garantisinin devam ettiğini, arıza lambasının sürekli yandığını, marş bastığımda elektrik kesip ikinci üçüncü marşta çalıştığını, motorun gaz kesip stop ettiğini, motosiklet vitesteyken çalıştığını ve bu durumun beni tehlikeye düşürdüğünü 10.000 km bakımında dile getirdim. Yalnızca yağ bakımı yapıp motoru teslim ettiler. Bu belirttiğim arızaların hiçbiri düzeltilmedi, Ve şu anda zincir üzerinde ön dişlinin üstünde motor bloğunu tutan arka saplama'da çıkmış ve zincire değmekte Görsel olarak paylaşıyorum. Sanırım garantisinin bitmesi için motorumla ilgilenmiyorlar. Motorum şu anda 12.000 km de çok beğenerek aldığım Pulsar 200 ns ABS motorumu bu arızalar ve gerekse servis'in ilgisizliğinden dolayı değiştirip başka bir markaya geçeceğim. Son olarak sizlerle mağduriyetimi paylaşmak istedim. Konu özelinde inceleme yapıp geri dönüşlerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

Mert

Reis açıkçası servisler ciddi hasarlı motorlarla uğraşmak yerine yağ değişiminden falan para kazanma derdindeler müşteri seçiyorlar

Üzerine şimdi ise motor rölantide çalışır iken kendi kendine 3.000 3.500 devirlere çıkmaya başladı gaz verip bırakıyorum düzeliyor ama tekrarlıyor.

Pulsar Ns 200 ABS Şikayetçiyim

Yüksel
28 Şubat 16:35
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar NS 200 ABS Sorunu Çözümsüz Kaldı

Bulent
20 Şubat 19:21
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Motosikletimin Bakımları Sisteme İşlenmedi, Garanti Dışı Bırakıldım

Arda