Celal sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 250 Motorum Segment Kırması Ve Firmanın Servisin İlgisizliği

Celal
23 Nisan 2024 14:00

1 Ocak 2024'te aldığım Dominar 250 D motorum, Nisan ayının birinde arıza yaptı ve kendi imkanlarımla servise götürdüm. 23 gündür serviste olan motorum onarılmıyor. Ellerinde parça olduğunu ancak ücretini ödersem takacaklarını, firmanın parça göndermediğini söylüyorlar. 3 aylık ve 5 bin kilometredeki motorum, yaklaşık 1 aydır serviste bekletiliyor. Hem servisten hem de firmadan duruma açıklık getirmelerini rica ediyorum. Çanakkale merkezde bulunan SC Moto Servis, motorumun olduğu servistir.

14 Mayıs 2024 11:14

1 Ocak 2024'te aldığım Dominar 250 d motorum, Nisan 1'de arıza yaptı ve kendi imkanlarımla servise götürdüm. 25 Gün serviste kaldıktan sonra bana yeni segment ve piston takıldığı söylendi yaklaşık 2 Hafta sonra ki bu süreçte 200 km yapmadım motor yine piston kırdı ve yolda kaldı ilk aldığım gün fark etmiştim aslında servisede bildirmiştim durumu fakat kendileri yaptıklarını söyledi bu ikinci arızadan sonra servisi aradım ustaları olmadığını motoru yapmadıklarını söyledi Çanakkale merkezde bulunan diğer servise götürdüğümde motoru daha önce onlar yaptığı için yapamayacaklarını söyledi motorum şu an bildiğiniz hiçbir yetkili servis tarafından işlem görmüyor Sıfır Aldığım Motor 5 Aydır Kan kusmama sebep oldu hep arıza hep ilgisizlik'ten Dolayı çaresiz kaldım böyle durumlarla karşılaşacağımı bilseydim hiç almazdım tüm gelişmeleri buraya aktaracağım

14 Mayıs 2024 11:11

26 Ekim 2023 22:32

Bajaj Stop Etme Sorunu, Durduk Yere Motor Blogu Sökümü

Lados
17 Nisan 2024 19:34
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Alihan
16 Ocak 20:09