Burak sonuçtan memnun değil

Burak
16 Mart 2024 08:22

Öncelikle iyi günler, Bajaj Ailesi;
2023 model Dominar 250 sahibiyim. Bundan 6 hafta önce motorum sabah kalktığımda çalışmadı. Yetkili yerlere sorduğumda bana akü sıkıntısı olduğu söylendi. Yeni akü alıp Dominar 250'ye montajını yaptırdım. Aküyü değiştirdikten sonra da motorun teklemesi ve durmaları devam etti. Bulunduğum yerde servis olmadığı için 35 km uzaklıktaki bir servise götürmek zorunda kaldım. İş nedeniyle bir gün önce yola çıktım ve pazar günü yolda kaldım. Servisi aradığımda, 'Getirin, dükkanın önüne bırakın, teslim alırız.' denildi, ancak ilgilenen olmadı. En sonunda ilgisizlik yüzünden başka bir motorcuğa gittim. Servis dışı piston parçası kırmış ve maliyet 20.000 TL olarak çıktı. 2023 model motorun 10.000'lik bakımı işlenmemiş. 3.000 TL verdiğim bakımın nedeni, bakım yaptırdığım yerin servisliği bırakmış olmasıymış. Sorun yok, parayı veririz, buluruz; ama Bajaj'ın kötü olmadığını savunurken başıma gelenler beni ciddi anlamda soğuttu ve iğrendirdi. Servis ağında ilgi sıfır ve nasıl bir çözüm yolu olduğunu bilmiyorum. Bunu yazma nedenim, başkalarının da görmesi ve yaşanan ilgisizliği anlaması içindir. Herkese kazasız sürüşler dilerim. Üstelik bir sıkıntıda randevu bir ay sonraya veriliyor. Bir ay boyunca kullanıcılar ne yapacak? Bu olaylar çerçevesinde garantili bir taşıt almanın hiçbir anlamı kalmıyor.

18 Mart 2024 10:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Ekuralkan Bajaj Bozuk Akü Şikayeti

Osman
27 Ocak 2024 02:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 400 2023 Mode, Stop Etme, Marş Sorunları E-kuralkan

20 Eylül 2024 23:31
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiyor, Sorun Bitmiyor: Bajaj Dominar 250 Tekleme Kabusu

Sercan
21 Mayıs 2025 22:02
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
02 Mart 2024 15:49