Bahçeşehir Koleji Eğitimden Anlamayan, Sözde Eğitimci; Bahçeşehir Maltepe!

28 Ocak 2024 21:33

Eğitim konusunda hiçbir bilgisi olmayan, keyfi davranışlar sergileyen kişilerle karşılaştık. 4,5 yaşındaki çocuğum için 4 yaş sınıfına kayıt yaptırmak üzere görüşmeye gittik. Öncelikle çocuğumun doğum tarihi itibarıyla 5 yaş sınıfına daha uygun olduğunu söylediler. Gelecek yıl yine 5 yaş sınıfına mı gideceği konusunda sorduğumda, haklı olduğumu ve 4 yaş sınıfına gitmesi gerektiğini kabul ettiler. İlk olarak rehber öğretmenin görüşeceğini, 5 yaş düzeyinde sorular soracaklarını belirttiler; ancak durumu açıkladığımızda 4 yaş düzeyinde sorulara geçeceklerini ifade ettiler. Soruları çocuğumun hepsini yanıtladığını, zaten daha fazlasını bildiğini, doktor ebeveynler olarak 2 yaşından beri kreşe giden çocuğumuzun yaşından ileri seviyede olduğunu öğretmenlerinin sürekli belirttiğini anlattık. Daha sonra kayıt ile ilgili başka bir görevliyle görüşmek durumunda kaldık; 4 yaş sınıfında yer olmadığını, ancak 5 yaş sınıfında yer olduğunu söylediler. Bunun üzerine 5 yaş sınıfına erken kayıt döneminde şimdi kayıt yapmak istedik, ancak rehber öğretmenin yaz döneminde tekrar değerlendireceğini ifade ettiler. Yazın fiyatların artacağını, şimdi kayıt yaptırmamız gerektiğini belirttik ve bunu kabul ettiler. Doğum ayının Mart'a kadar olan çocuklar için kayıt yapıldığını, ancak Temmuz doğumlu olduğu için kayıt yapılamayacağını söylediler. Bu durum tamamen anlaşılmaz ve kabul edilemez! Bizim durumumuzda olan başka çocuklar için erken kayıt nasıl yapılabiliyor? Maddi durumumuz iyi ve çocuğumuz zeki olmasına rağmen, yaz döneminde yer ayırmak için şimdiden 5 yaş sınıfına kayıt almadılar. Eğitim kalitesi veya öğrenci ihtiyaçları umurlarında değil, sadece maddi kazanç peşindeler. Elde ettikleri gelirin hiçbir değeri olmasın!

29 Temmuz 2023 23:03
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Erken Kayıt Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Koordinasyon Sorunları

10 Ocak 2025 18:37

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Torbalı Güney Kampüsü

13 Mayıs 2024 22:56

Yardımcı Öğretmen Eksikliği Ve İlgisiz Okul Yönetimi

11 Eylül 2025 22:58

Bahçeşehir Koleji Dr. Burhan Kara Kampüsü Eğitim Kurumu Mudur?

15 Nisan 2024 16:39