15 Şubat 2024 13:13

Merhaba, bu işletme tarafından satın aldığım Samsung S23 telefon için bilgi fişi verilmiş ancak fatura verilmemiş. Sonradan bu durumu fark ettim. İşletmeyi aradığımda 'Bakacağız' yanıtını aldım ve oyalanmış hissettim. Daha sonra 'Fatura yok kardeşim' şeklinde bir mesaj aldım, bu mesajı görsellerle birlikte ekleyeceğim. Şu anda telefonumu değiştirmek veya satmak istiyorum. Ürün garantili olmasına rağmen faturasız olduğu için kimse satın almak istemiyor ya da çok düşük fiyatlar teklif ediyor. Ayrıca, işletmeyi aradığımda müşterilere karşı kaba ve saygısız bir tutum sergileyen, 'Sağırmısın, Türkçe konuşuyoruz' gibi ithamlarda bulunan bir üslupla karşılaştım. Halbuki onlar hakkında iyi esnaf oldukları yönünde yorumlar duymuştum. Sonuç olarak faturamı talep ediyorum ve bunu almadan vazgeçmeyeceğim. Gerekirse vergi dairesine, müdürlüğe başvuracak ve avukat tutarak gereken her şeyi yapacağım.

15 Şubat 2024 12:38

Merhaba, bu işletmeden satın aldığım Samsung S23 telefon için bilgi fişi verilmiş ancak fatura verilmemiş. Sonradan fark ettim ve işletmeyi aradım; 'bakacağız' yanıtını aldım ve oyalanmış hissettim. Daha sonra 'fatura yok' şeklinde bir mesaj aldım, görselleri ekleyeceğim. Şu anda telefonumu değiştirmek ya da satmak istiyorum. Ürün garantili olmasına rağmen faturasız olduğu için kimse satın almıyor veya çok düşük fiyatlar teklif ediyor. İşletmeyi aradığımda ise müşterilere karşı 'sağırmısın, Türkçe konuşuyoruz' gibi kabul edilemez ithamlarda bulunuyorlar. Halbuki onlar hakkında iyi esnaf oldukları yönünde düşünceler var. Sonuç olarak, faturamı talep ediyorum ve bu konuda gereken her yolu deneyeceğim; vergi dairesine, müdürlüğe başvuracak ve gerekirse avukat tutacağım.

Akif sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 18:14

Sözünde Durmayan Mağaza: Ürün Ve İletişim Sorunları

26 Mart 2025 10:43
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 19:52
Selcen sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 11:53
Epttavm Beceriksizliği Ve Aksaray İletişim İlgisizliği
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Mobilfon Arızalı Yenilenmiş Telefon

03 Kasım 2023 01:01