Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Saygısızlık, Beceriksizlik, Hijyenik Olmayan Uygulama

25 Nisan 2024 22:10

25/04/2024 tarihinde, saat 17:40 ile 20:00 arasında çalışan hemşire, vaktinde geldiğim halde benden sonra gelen hastalara öncelik verdi. Bu nasıl bir tutum? Kavgaya hazırlanır gibi bir tavır sergiliyor; tersleyerek verilen cevaplar ve sürekli telefonla ilgilenmesi profesyonellikten uzak. Ayrıca kontrastlı MR için damar yolunu açarken, bölgeyi alkolle temizlemeden işlem yaptı ve eczaneden aldığımız ilacı uygularken ilaç fışkırarak boşa gitti. Yapılan başka ilaç uygulaması hakkında herhangi bir kanıt sunulmadı. Hemşirelerin gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar sağlığıyla mücadele ederken, insani değerlere önem veren çalışanlar görmek istiyoruz. Özellikle saat 17:40 ile 20:00 arasında çalışan, omuzlarında sarı boyalı saçları olan hemşire hakkında şikayetçiyim.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 03:12

22 Ocak 2025 23:37
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Karaman Egitim Araştırma Hastanesi Emar Sırasına İlişkin Yaşanan Sorun

05 Nisan 2024 13:50

15 Şubat 2024 11:59
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Gece Geç Saatlerde Hastane Randevu Mağduriyeti

15 Nisan 2025 01:57