Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Karaman Egitim Araştırma Hastanesi Emar Sırasına İlişkin Yaşanan Sorun

05 Nisan 2024 13:50

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine,
Sayın Başhekim,
5 Nisan 2024 tarihinde hastanenizin Nöroloji Bölümü tarafından istenen beyin MR'ı için aynı gün saat 10:10 ile 10:20 arasında MR sırası almak üzere başvuruda bulundum. Ancak, ismini sonradan sormama rağmen vermek istemeyen, zayıf yapılı ve kapalı genç bir hanımefendi görevli, sıra bekleyen kişilere önem vermeden yaklaşık beş dakika boyunca özel bir telefon görüşmesi yaptı. Bekledikten sonra pazar gününe sıra verileceğini söyledi. Ben ise ilçe dışına çıkacağım için bayram sonrası 17 Nisan tarihine sıra talebinde bulundum. Görevli, ileri bir tarihe sıra veremeyeceğini belirtti. Israr etmeme rağmen, telefon görüşmesinden dolayı oluşan kızgınlıkla bana sıra vermedi ve bu durumdan dolayı mağdur oldum. Çünkü 17'sinde tekrar doktora gidip, yeni bir MR talebinde bulunmak zorunda kalacağım. Bu nedenle başhekimliğinize giderek durumu sekreterinize anlattım, ancak 'biz karışmıyoruz' yanıtını alarak önemsenmedim. Anlattıklarım, kamera kayıtları incelendiğinde doğrulanacaktır.
Taleplerim şunlardır: Eğer MR için ileri bir hafta sonrasına sıra verme işlemi mümkünse, beni mağdur ettiği ve görevini ihmal ettiği için söz konusu görevli hakkında idari bir soruşturma yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca, görevi başında önceliği özel telefon görüşmesine verdiği için, görevliye asli görevinin ne olduğu konusunda bilgilendirilerek uyarılmasını rica ediyorum. Yapılacak işlemlerin sonucunun tarafıma bildirilmesini saygılarımla arz ederim.
Uğur P***

22 Ocak 2025 23:37

12 Eylül 2024 23:43

22 Mayıs 2024 09:35
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 03:12