Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bafra Express Üslup Ve İndirme Noktası

20 Kasım 2023 10:00

Yalova-Samsun otobüsü ile bir adet sırt çantasının taşınmasını istedim. Yenimahalle durağında duracakları yerde 4-5 durak ötede (6 km) durup çantayı bir restorana bıraktılar. Yanlış anlaşılmalar olabilir, konum attım, WhatsApp kullanmayabilirler, konum istedim. Atmayı bilmeyebilirler de. Sonuçta insanlık hali ama nezaketten taviz verilemez. 'Sen adresi bilmiyorsun', 'Bu bizim sorunumuz mu?' gibi ifadeler hoş değil. Kaptan ile görüşmek istediğimde muavin arkadaş 'Kaptan benim söylediğim yapar' dedi. Anlaştığımız konuma yarım saat öncesinden geldim, otobüsün güzergahına da baktım. Belli ki yanlış yerde durmuşlar veya farklı bir güzergah kullanmışlar. Emaneti bıraktıkları restorana çantayı bırakmadan önce bana 'Buraya bırakıyoruz, alırsın' dediler. 'Olduğunuz yeri bilmiyorum, tek ricam bıraktığınız yere numaramı verir misiniz?' dediğimde ise telefonu yüzüme kapattılar. Bir iş yapılıyorsa düzgün yapılmalı. Ben de çok yorucu ve stresli işlerde çalıştım ama hiçbir zaman bu kadar kaba veya anlayışsız olmadım. İnternet sitesinde şikayet hattı bile yok. Sorun yaşadığım otobüsün plakası 55 AEU 820 ve 20.11.2023 tarihinde sabah saat 8 gibi Samsun otogarına varacak olan seferdi. Muavinin adı İ**** idi. İlgili çalışanlara gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum.

Otobüs Yolculuğunda Unutulma Ve Kötü Muamele

24 Aralık 2024 03:16
Otobüs Yolculuğunda Unutulma Ve Kötü Muamele

15 Ekim 2023 10:05

19 Kasım 2023 00:29
Gülcihan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcihan
07 Eylül 2023 02:35