Otobüs Yolculuğunda Unutulma Ve Kötü Muamele

Otobüs Yolculuğunda Unutulma Ve Kötü Muamele
24 Aralık 2024 03:16

23 Aralık akşamı Ordu-İstanbul yolculuğum için yola çıktık. İlk mola istasyonunda yemek yerken, mola bitimini anons ettirmek için hemen oturduğum masanın yanına gelen muavine şakayla 'Beni unutmayın' dedim. Anons yapıldı diye yemeğimi bitirmeden kalktım ve muavine lavaboya gidip geleceğimi söyledim. Hiç beklemeden çıktığım halde dönüşte otobüs hareket etmiş gidiyordu. Bir şekilde otobüs telefonuna ulaşmış olsam da geri dönmedi, bir yerde beklemedi. Aracı bir sonraki Aliosman aracını bekledim ve daha sonraki bir molada 4 saat sonra ilk bindiğim aracı yakaladım. Gittim, şoför 'Gelseydi, beklemek zorunda değiliz' demiş. 'Benim yapacağım bir şey yok' dedi ve benimle münakaşa etti. Valizim bagajda, çantam koltuğumda gecenin bir yarısı beni öylece bırakıp 5 dakika bile beklememiş, bana hiçbir şekilde ulaşmamışken bir de sesini yükseltip beni suçladıkları yetmezmiş gibi eşyalarımı da elime getirip 'Geldiğiniz araçla devam edin' diyen bir şehirler arası otobüs işletmesi personeline hiç yakışmadı. Gerçekten şoförün davranışı, muavinin pervasızlığı yaşadığım en kötü seyahat deneyimimdi. Umarım otobüs işletmeleri yetkilileri bunun bir cezasını kendilerine verirler. Ben bu terbiyesizliğin takipçisi olacağım elbette. Tarih 23 Aralık 2024, seyahat güzergahım Ordu-İstanbul, otobüs plaka 61 AU 093. Şoför, bir kadını gecenin bir yarısı beklemek zorunda değiliz deyip mola yerinde bırakan V***** Bey, soy ismini öğrenemedim maalesef, ama ilgililer ulaşabilirler bu kadar bilgiyle.

05 Ekim 2024 19:54

Yol Kenarında Yolcu İndirmek Ali Osman Ulusoy Firmasi

17 Nisan 2024 23:10
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 12:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 13:18

31 Ocak 2024 14:44