Mehmet sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2024 15:14
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimiz giderildiği için teşekkür ederiz”

03.08.2024 Cumartesi tarihinde Yenibosna'dan kiraladığım araç ile o günün gecesi yola çıktım. Pazar günü saat 9 gibi araç arıza verdi. Şube ile yaptığım görüşme sonrası, bu şekilde yola devam edin, Dalaman'da aracınızı değiştireceğiz dediler. 1 saat sonra araç, Dalaman'a 2 saat kala tamamen durdu ve yolda kaldık. Çekici ile araç gönderip yardımcı olacaklarını belirttiler ve araç 15:35'te geldi. Yaklaşık 5 saat beklemek zorunda kaldık. Daha sonra 1 günümün boşa gittiğini söyledim ve art niyetli oldum. 2 gün önce genel merkezi aradım ve kimse tarafıma dönüş yapmadı. Kurumsal firma olarak kiraladık aracı ama maalesef hiç memnun kalmadık. Bizim araç ful depo, gelen araç boş depo ile geldi. Yolda kalan kişiye boş depolu araç gönderilir mi?

12 Ağustos 2024 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Mehmet Emin Bey, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağı

12 Ağustos 2024 12:44

Merhaba b2 car Yenibosna şube yetkilisi konuyla ilgili mağduriyetimizi giderdi teşekkürler

14 Ağustos 2024 09:05

Mağduriyetimiz giderildiği için teşekkür ederiz

14 Ağustos 2024 09:07

Rica ederiz , bir sonraki kiralamanızda sizlere yol arkadaşlığı yapmak için sabırsızlanıyoruz.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 03:04
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
29 Kasım 2024 04:36
Araç Kiralama Kabusu: Bakımsız Ve İlgisiz Hizmet
Berceste sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 08:51
Fedaim sonuçtan çok memnun

Europcar Araç Kiralama Firması İle İlgili Şikayet

Fedaim
02 Temmuz 2024 11:25
"Yenibosna şubesinden asla araç kiralamayacağım kesin ama benden yaptıkları haksız para kesintisinin iadesi konusunda Europcar genel merkezinden benimle iletişime geçip iademi gerçekleştiren Meltem Özdemir hanımefendiye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum."

27 Eylül 2024 15:19