Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Azza Kuaför Pişmanlık Ve Para Çöp

24 Temmuz 2024 19:46

Çok pişmanım kuaför sahibine saç kestirdiğim için. A*** bey senden kim İstanbul'un 35 derece 90% neminde perçem istedi. Resim gösterdiğim halde bana alakasız bir saç kesti. O gösterdiğim fotoğrafı da kendi kesti. Şokun etkisinde kalıp ve evde kendime geldiğimde saçın bir şeye benzemediğini fark ettim. Arayıp ağzıma geleni saydım. Parayı helal etmiyorum!

25 Temmuz 2024 12:18

Azza Kuaför (İçerenköy/ Ataşehir) siz işiniz hakkını veremeyen kendini berber sanan ezikten başka bir şey değilsiniz. Hakkımı Instagram sayfanızdan aradığım halde beğenmediğimi dile getirdiğim halde Profilimi engelleyerek kaçıyorsunuz. Haklı olsanız engellemezsiniz! Alakasız saç kesip, İstanbul'un bu sıcağında perçem istenmediği halde perçem kestiniz. O kulak arkası kesiminiz ayrıca alakasızdı. Toplanabileceğine düşünerek ve o anki şokun etkisinde fark edip kuaförü birbirine katmamak en büyük hatamdı. Ancak para almayı bilip insanları memnun etmiyorsunuz! Kafanıza buyrukluktan başka bir şey bilmiyorsunuz. 2-3 sene önceki kestiğiniz saçın fotoğrafını gösterdiğim halde yanlış ve alakasız kesim yaptınız. 400 TL verdim beni mutlu etmeyen saç kesimine. Çok meraklıysanız bu saç kesimini bu sıcakta sülalenize kesin! 400 TL helal etmiyorum çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. Dahada size gelenin... Anladınız siz. Arayıp kendisine saydırdım ama tüm İstanbul ve Türkiye'nin nasıl kötü kuaför olduğunuzu bu kişide (kuaförün sahibi aynı zamanda) bilmelerini istedim. T etmiyorum mutsuz olursunuz hanımlar hem de pişman olursunuz.

Yorumlar (6)

Selvi

Kişi kendinden bilir işi hadi canım ikile mülteci şehrine.

Nesli

Vizen olsa altan geçerdin eminim. Kıskanma

Nesli

Pasaport vizen olsa kendini satarsın ama orada. Durumunuz olsa Avrupalı olursunuz 👍🏻 Kıskanma

Selvi

Yalan beyanlar verip de insanları karalama nesli hanım. Psikolojin bozuk diye kestirdiğin saçının günahını azza kuaför ödemek zorunda değil. Kendinize gelin lütfen bu kibir bu kabris kime kendinizi ne sanıyırsunuz siz. Gidin almanyanıza kestirin saçınızı yıllardır güvenerek gittiğim bir kuaförü siz kötüleyemezsiniz. İnsanlar emek veriyor iş yeri açıyor sizin karalamanızla emin olun müşterisi eksilmez adem abiyi bilen bilir, senin karalaman ile müşteri filanda kaybetmez, sen kendi kalitesizliğini gösteriyorsun şu anda millete.

Nesli

Yalanmı pardon?! Yalancı sizsiniz onu cevabıma eklemeyi unutmuşum. Şimdi yazıyorum. Yalancı sizsiniz göz var nizam var. Kuaför arayışında olan herkes buradan fikir edinerek saç değişiminde bulunuyorlar ve bulunmak İstiyorlar. İnsanlara fikir verip doğru yorum yapmak hakımdır! Ona göre önlemini alsınlar ben ettim onlar etmesin! Uzun lafın kısası: Siz faydalandığınız insanı düşünüyorsanız bende henüz Azza kuaför hakkında fikri olmayan insanlara yardımcı olmak zorundayım. (Nokta)

Nesli

Öncelikle aile dostları devreye girmiş 😂 Destek yağmuruna tuttuğunuza göre siz bayağı bir güzel faydalanıyorsunuz. Burası Türkiye burda her şey mubah doğruya. 3-4 Yıldır kendisine senede 1 kez gelip gittiğim doğrudur ama Almanya'dan değil Avusturya'dan tatil için geliyordum kendisinede uğruyordum. Geçen sene saçıma balyaj (highlight istedim) yandı saçımı onun yüzünden omuzda kestirmek zorunda kaldım. Neyse dedim kesimi güzel bari onunla idare edeyim. Ama gördüm ki artık sizin meşhur aile dostu kuaförünüzün artık emekliliğe ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bardağı taşıran son damla olmuş oldu iyide oldu. İnsanların hayatları o kadar zor ki artık saçın kötü kesilmesi bile biz kadınların korkulu rüyası olmuş. Sizinde başınıza gelmiştir. Ama bu konuya psikoloji olarak girip kendinizi daha ömründe psikoloji nedir diye s. Freud özentiliği yaparak burda bana laf yetiştirmeyin. Sizin kötü zevkinize uymak zorunda değilim. Güzel oyun. Gereksiz savunma.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 10:13

17 Mayıs 2024 10:09