16 Ağustos 2023 20:03

Ald Automotive'den kiralanmış olan şirket aracıma yeni denilerek takılan ama başka bir kazalı araçtan çıktığını ispat edebileceğim şoför kapısı sayesinde 40km hızı geçer geçmez başlayan ve hiç bitmek bilmeyen rüzgar sesi ile sürekli yol yapmak zorunda kalıyorum. Taktıkları kapının bozukluğu nedeniyle kapı camı, canı isterse açılır, açılırsa da kapanmayabilir. Hatta bazen kapı bile açılmayabiliyor. Tüm bunlara ilave plakanın ikiz olması nedeniyle trafik çevirmelerinde suçlu muamelesi görmem, ceza yazılması da cabası. Defalarca konu hakkında şirket sorumlusu arkadaşımızın telefon ve mailleri olsa da hiçbir şey yapmıyorlar. Sanıyorum ki kazalı başka bir araba çıksın da kapısını bu araca takalım diye düşünen bir firma ile karşı karşıyayım.

18 Ağustos 2023 10:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşanan aksaklığın giderilmesi için tarafınızla iletişime geçilmiştir. En kısa sürede neticelendirilecektir. Saygılarımızla

05 Aralık 2023 21:25

Uzun zamandır cevap yazmamış son durumun gidişatını beklemiştim. Şikayetim sonrasında kapı değişimi yapıldı ama ses problemi olduğu gibi devam ediyor. Bu saçma durumu kabullenmek zorunda bırakılmam! Nedeniyle arabayı kullanmaya çalışırken takılan yeni kapıda kapının sürekli kilitli kalması, araç içinden çıkamamam gibi sorunlar ortaya çıktı. Bunu düzeltmeleri için yine aynı servise yönlendirilen aracın kapısını yaptılar, cam bozuldu. En sonunda da dün (04.12.2023) kapıdan gelen sesi çözmek üzere aracı tekrar çağırdılar servise. İkame olarak gelen aracı gördüğümde, aralık ayında altında yaz lastiği takılı bir aracı göndererek ALD'nin bu şikayetimden ve benden kalıcı olarak kurtulmayı planladığını düşündüm. Kasım itibariyle kullanıcısı olduğumuz araçlarda kış lastiğine geçişi zorunlu tutan ALD'nin, aylık ortalama sıcaklığın 5 derece olduğu, ortalamada 15 günden fazla yağış olan bir şehre kullanılmak üzere yaz lastiğiyle ikame araç göndermesi işlerini ne kadar başarılı yaptığını ve araç kullanıcılarını ne kadar düşündüğün ortaya koymuş oldu.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
21 Mayıs 2025 13:49

Leaseplan’ın Bilgi Vermeden İcra Süreciyle Zorladığı 23 Bin TL Tazminat Talebi

Merve
18 Şubat 19:32
leaseplanin-bilgi-vermeden-icra-sureciyle-zorladigi-23-bin-tl-tazminat-talebi-1.jpg
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ayvens’in Haksız Dava Açması Ve Çocuğumun Yaralanması Sonrası Avukat Ücretimizin Karşılanması Talebi

Hüseyin
09 Ocak 22:10
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ayvens Bilgim Dışında Haksız İcra Takibi Ve Sahte İmza Mağduriyeti

13 Eylül 2025 16:39