Alim sonuçtan memnun

Yanlış Fiş ve Kaçak Mazot Sorunu

Yanlış Fiş ve Kaçak Mazot Sorunu
06 Ekim 2024 15:57

Cihanbeyli'yi geçince Aytemiz Poc an petrol var, 38 TL'ye mazot veriyor. Girdik, 1750 TL aldık. Pompacı genç bir çocuk var, abi kart mı nakit mi sorunca nakit olsun dedim, araçtan da inmedim. Tam dedi. Fişi çıkarmadan dedim ki aman dedim nakit olsun, firmaya verilecek nakit çıksın tamam dedi. Verdik. Parayı fişe bir baktım, kredi kartı aldık. Başımıza belayı aldık, abim ne konuştuk bu fiş ne abi dedi. Kusura bakma falan cart cırt gazel okuyor, yenisini çıkart dedim, o iş geçti diyor. Ben ne yapacağım, bunu şirket paramı vermez deyince aldı. Fişi markete gitti, kaşeleyip gelmiş, bu olur diyor. Israr edince beni bıraktı, gitti başka arabalarla ilgilenmeye. Kasiyere gittim, bir şey olmaz, olursa şirketiniz bizi arasın diyor, olmaz falan fatura keselim dedi. Kes deyince şimdi kesemem, bir geldiğinizde kesebiliriz diyor. Ben Bolu'dayım, bir daha buradan geçmem ki. Durduk yere başımıza belayı bulduk... Şimdi bu kredi kartında bir hile var mı tam bilmiyorum ama dedim ki burasını kayıt ettim, videolu şekilde elimde var. Zaten ucuz satmanızda bir sorun varmış deyince kaçak mazot alıyorsun, bir de laf yapıyorsun diye saçma sapan yorum yapıyor... Şimdi ben Aytemiz'i mi şikayet edeyim, o petrolü mü? Maliyeyi aradım ama mesai saati dışıymış. Kesinlikle burada bir sorun var, Maliye Bakanlığı'na çağrımdır, madem kaçakla mücadelede samimiyseniz buyurun, bu bir ihbar. Fiş, video her şey var, buyurun, ödül istemem, yeter ki gereğini yapın.

06 Ekim 2024 16:29 (Şikayetten 32 dakika sonra)
Alim
Alim
06 Ekim 2024 16:50

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yalnız benim derdim nakit para verip kart şeklinde almam defaatle söylememe rağmen işi yokuşa sürmeleri kaçak yakıtla alakalı oradaki çocuğun sinirle tartışma esnasında ağzından çıktığını düşünüyorum. İstasyonla bu hususta görüşürseniz memnun olurum kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem

07 Ekim 2024 13:49

Mücahit
04 Ekim 2023 11:50
Nuri sonuçtan çok memnun

Nuri
22 Temmuz 2023 15:00
"Gerekli adımların hızlı bir şekilde atılması dolayısıyla teşekkür ederim."

12 Ağustos 2023 23:27
Ar Dağ sonuçtan hiç memnun değil

Shell Çorum İsmail Kakaç İstasyonundaki Kabul Edilemez İhmal!

Ar Dağ
29 Ağustos 2024 15:44