Kader sonuçtan hiç memnun değil

Ayser Servis Mağduriyeti

29 Nisan 2024 14:39

10 ay önce Media Markt'ten Tefal marka elektrikli süpürge aldık. Reklamlarında gayet iyi çekiş gücüne sahip olduğu belirtiliyordu. İlk zamanlar memnun kaldık ancak üç ay sonra çekiş gücünde düşüş yaşandı. Şu anda düzgün çalışmıyor bile. Teknosa'ya servis için götürdüm. Ayser servis, filtrenin tıkanmış olduğunu söyledi. Daha önce servise gönderdiğimde filtreyi temizlemiştim. Ancak bana düzgün temizlemediğimi söylediler ve üstüne yeni filtre satmaya çalıştılar. Yeni bir filtre almanın maliyetinin 500 TL olduğunu ve aynı sorun tekrarlanırsa yine yeni filtre almak zorunda kalacağımı belirttiler. İşlerinin sadece ürün satmak olduğunu düşünüyorum. Tefal ürünlerinin arkasında durmuyor ve satış yaparken vaatlerde bulunuyorlar. Paranın kolay kazanılmadığını anlamıyorlar. Satış sürecinde her şey çok iyi ancak servise gönderdiğinizde ilgi alaka sıfır. Teknosa, Ayser servis ve Tefal markasından şikayetçiyim.

16 Mayıs 2024 15:22

Ayser servis, hizmet sunamadığı gibi ürünü böyle göndermiş. Parayı sokaktan topluyoruz ya. Git Birtane daha Tefal süpürge alalım diye çözüm yok maalesef. İlgili her yere şikayetimi yaptım ve devam edeceğim bir daha Tefal mi hayatta. Suçluymuşum muamelesi gördüm bir de üstüne. Filtre yıkamayı bilmeyen biri ile itham ettiler. Teknosa yu da şikayet ettim. Ürünlerinin arkasında durmadılar

Ek
Kader
Kader
01 Mayıs 2024 15:05

Tek bir yıldız bile hak etmiyor. İnsanlara hitap şekli, müşteri haklı olduğu halde haksız duruma düşürme, 40 yıldır elektrik süpürgesi kullanan birisiyim. Filtrenin nasıl yıkanması gerektiğini sizden mi öğreneceğim. Garanti kapsamında olan ürünü filtre garantisi yok diyen ayser. Garanti koşullarını bir okuyun bence

21 Haziran 2024 10:32 (Şikayetten 1 ay sonra)

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 23:18

30 Temmuz 2023 15:07
Tefal Şarjlı Süpürge Servisi Beni Çok Mağdur Etti

Yanıltıcı Teknik Servis Deneyimi Ve Garanti Sorunu

23 Aralık 2024 11:01
Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Gültekin
07 Temmuz 2025 21:08