Yanıltıcı Teknik Servis Deneyimi Ve Garanti Sorunu

23 Aralık 2024 11:01

Bu firmaya güvenmemem gerektiğini anladım. Teknik servis diye süpürgemi gönderdim, meğer özel bir servismiş. Beni yanlış bilgilendirdiler. Daha alalı bir yıl bile olmadığım süpürgemin garantisini bozdular. Sadece şarj sorunu olan ürüne bir de filtre sorunu var diye ücret talep ettiler. Yapmadan gönderin dediğimde de 750 TL ücret istediler, aksi takdirde süpürgemi gönderemeyeceklerini söylediler. Madem değiştirilen parçaları gönderin göreyim dedim. Gönderemeyiz, geri dönüşüme verilecek dediler. Süpürge 2750 TL'ye indirimli olarak yapıldı! Geldiğinde gönderdiğimden daha kötü durumdaydı. 25 dakikada şarjı bitiyor diye gönderdiğim ürünün şarjı geldiğinde 11 dakikada bitti. Ürünü tekrar istiyorlar ve tekrar ücret istemeyeceklerine garanti vermiyorlar. Üstelik de insanı aşağılayarak konuşuyorlar. Şikayet edeceğim zaten bugün. Çok da umurlarında değil ama hakkımı da asla helal etmiyorum.

Aynı şeyi bizde yaşadık maalesef bir yıllık robot süpürgeyi altından ses çıkarıyor diye gönderdik cihaza hiçbir şey yapmadan kargo ile toplam beş bin tl ödedik cihazdaki sorun da devam ediyor. Araştırdım bunlar yetkili servis değil özel servis maalesef cihaza müdahale ettikleri için garanti de bozuldu bizleri mağdur ettiler. İnancım gereği Allah'ın huzurunda bunlardan davacı olacağım.

11 Ekim 2024 12:27
Smart Fix Yetkili Servis Yanıltması: Garanti Kapsamında Mağduriyet

26 Ekim 2024 11:08
Harun sonuçtan memnun değil

13 Aralık 2024 12:13
Elektrofoni Yetkili Servis Yanıltmacası Ve Fahiş Tamir Ücreti Talebi!