Beyza sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 13:14
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum tekrardan davet edildim ücretsiz şekilde kirpiklerim yenilendi😊😊”

A***** K****** Bağcılar'da ipek kirpik yaptırmaya gittim ve pişman oldum. Türkmenistanlı bir çalışan tarafından yapıldı. İşlemi kısa sürede bitirdiğinde şaşırdım çünkü daha önce gittiğim yerlerde en az 30 dakika sürüyordu. Eve geldikten sonra su değdirmeden 2-3 gün geçirdim. Duş aldım, abdest aldım ve yüz üstü yatmadım. Ancak sabah kalktığımda 4-5 kirpik teli düşmüştü. Bu normaldir diye düşündüm çünkü sıkı olmadıklarını fark ettim. Üç gün sonra ise hepsi döküldü. Durumu dile getirdiğimde 'siz kendiniz sökmüşsünüz' denildi. Gözümün ucuna gelen kirpikleri ne yapmam gerektiğini anlamıyorum. Daha önce protez kirpik yaptırdım ve memnun kalmıştım. Ayrıca, kampanya adı altında insanları çağırıyorlar ancak 2 hafta sonra kontrol için 300 TL ücret talep ediliyor. Eğer söktürmek isterseniz, 150 TL istiyorlar. Yaptırma ücreti zaten 250 TL. Eğer kampanya yapıyorsanız, bu şekilde ek ücretler talep etmemelisiniz. Şunu anladım ki, ucuz yerlere gitmemeliyim. Bir daha asla gitmem. Gözlerimin fotoğrafını yükledim, ilgilenen kızlar bakabilirler.

Beyza
Beyza
15 Mart 2024 16:54

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 11:26
Kirpik Uygulamasında Beklenenin Altında Hizmet
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Kirpik Uygulamasında Beklenenin Altında Hizmet

12 Nisan 2025 03:41