AYEDAŞ Üsküdar Güzeltepe Çalışan Personel Den Şikayetçiyim

AYEDAŞ Üsküdar Güzeltepe Çalışan Personel Den Şikayetçiyim
Meryem
21 Mayıs 2024 10:53

AYEDAŞ Üsküdar Güzeltepe çalışan personelden şikayetçiyim. Güzeltepe'de iş yerim var, bir gün önceden 186'dan aranarak 5 iş günü içinde elektriğimin kesileceği bildirildi. O gün faturamı ödeyemedim ve 186'nın aradığı günün ertesi sabahı hemen gelip elektriğimi kestiler. Faturayı hemen ödedim ancak personel elektriğimi hemen açmadı ve akşam olana kadar beklemek zorunda kaldım. Elektriğimin gelmesi gecikti. Ayrıca Üsküdar Güzeltepe'de çalışan personele durumu söylediğimde bana 'Beni kızdırma, mesai bitene kadar açmam elektriğini' dedi. İş yerim benim ekmek tekneşim ve elektrik olmadan işlerimin durması demektir. Her ay 5 bin TL para ödüyoruz AYEDAŞ'a. Daha önce de gelip elektriğimi kesmeden, elektriği kesmiş gibi gösterip gitmişlerdi. Eğer bu şekilde yapma imkanları varsa neden şimdi kestiler de elektriğimi ve sonrasında faturamı ödediğim halde kafalarına göre sayaç mührünü açmıyorlar? Bu personelin Üsküdar Güzeltepe'den değiştirilmesini talep ediyorum.

21 Mayıs 2024 10:57 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. AYEDAŞ

21 Mayıs 2024 12:59

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili 3 kez telefon ile aranmanıza rağmen tarafınıza ulaşılamamıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Serkan sonuçtan çok memnun

AYEDAŞ Elektrik Sayaç Faz Arızası

Serkan
27 Eylül 2023 16:37
"Sabahtan beri 6-7 müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hiç biri çözüm sağlayamadı. En son beni 186 dan arayan Müşteri Temsilcisi Aycan Hanım olmasa sorunum çözülmezdi. Sorunumu çözen Aycan hanıma teşekkür ediyorum."

Berkan
16 Ağustos 2024 16:44
Gülten sonuçtan çok memnun

Gülten
19 Ocak 2025 18:17
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
10 Şubat 2025 23:34