Aydın Taner Kuaför Bostancı Şikayeti

23 Ekim 2024 02:32

Aydın Taner Bostancı şubesine perma işlemi için gittim. Doğum sonrası her kadın gibi değişikliğe ihtiyacım vardı. Ve saçlarım omuzlarımdan aşağıda sağlıklıydı. Diğer kuaförlere göre fiyatı uygun diye tercih ettim. Sayfasında o kadar güzel saçlar vardı ki permanın bana da yakışacağını düşündüm velhasılıkelam. Salona girer girmez negatif bir ortam sizi karşılıyor. Sayfadakilerin bir çoğu kıvırcık saçlara yapılan bir işlemmiş. Oradaki beyefendi bir çocuğa yönlendirdi beni anladım zaten başıma gelecekleri perma yaptı yapana kadar tüm gün boyunca ürün satmak için zorladı insanın alacağı varsa da almıyor zaten. Saçlarımı kesmişti yamuk yumuk kesmiş sonrasında anladıklarında ben yerimde durmuyorum oldu ve perma sonucu gözlerime inanamadım. Sonuç koyun gibi saç özellikle kalın 4 numara yaptırdım öyle olmaması için ısrar ettim çok kötü oldu beslemelere döndüm. Üzerine gözlüklü bey geldi perçem kesti daha da beter yaptı psikolojim altüst oldu. 2 gün sonra yıkayın dediler yıkadım saçlarım komple yanmış nasıl telafisi olur bu durumun Allah aşkına. Eşim, ailem, arkadaşlarım herkes dalga geçer oldu. 1 hafta sonrası tamamen bozuldu. Akşam örmüşsün sabah açmışsın gibi perma adı altında ne tarz bişi yaptınız bu kadar pişmanlık yaşayacağımı bilmezdim. Düzeltmek için günlerdir çare arıyorum kimse bir şey yapamıyor yanık saça. Keratin bakımı bakımlar vs. İçin bir dünya para verdim. Uğraşsam dava açarım o derecedeyim ilk ve söndü. Ürün satmak için harcadığınız enerjiyi keşke işlemleri doğru dürüst yapmak için uğraşsanız. Giden saçlarımın telafisi yok şu anda kulak hizama kadar kesildi yazık günah.

Betül
Betül
22 Ekim 2024 15:04
Aydın Taner Kuaför Bostancı Şikayeti

İlk yapılan saç

Kayla
Kayla

Aynı şekilde benim de saçımı yaktı orası. Allah'a havale... Umarım düzelmiştir saçlarınız. Ben de çok mutsuzum saçımı kulağıma kadar kestiler bir de. Ağla ağla helak oldum. Umarım benimki de düzelir.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Taner Kuaför Bostancı/YeniNesil Perma Kalitesizliği/Kesim Hatası

06 Aralık 2023 06:26
Yonca sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 15:09

Kötü Perma Deneyimi Ve Saç Kesim Felaketi