Aydın Kadın Doğum Hastanesi Kadın Doğum Acildeki Hemşirelerin Tavırları

12 Eylül 2024 03:00

Maalesef iki gün önce anne karnındaki bebeğimin kalbi durdu ve özel hastanede zorunlu kürtaj oldum. Bu gece ise kanamam ve ağrım olduğu için evime en yakın hastane olan kadın doğumun aciline gittim. Buradaki hemşireler "Kürtajı olduğun hastanenin aciline niye gitmiyorsun da buraya geliyorsun" diye beni azarladı. Hiçbir şey sormadı, söylemedi ve sadece kan tahlili için kan aldı, tahlil sonucunu çıkınca gelirsin dedi, gönderdi. Üslubu kaba olan ve acile gelecek kadar hasta olan birine karşı merhametten yoksun olan bu hemşireler, devletin bize sunduğu devlet hastanesinde muayene olma hakkını kullanabilmemiz için kendilerince yeni kriterler getirmiş olmalılar ki ben kanamam varken doktora ulaşıp muayene olma hakkı kazanamadım. Yasal olan bir özel hastanede yasal olan bir işlemi yaptırdıktan sonra devlet hastanesinden herhangi bir hizmet alamazsınız diye bir kural mı var? Yoksa biz bu hakkı kullanmak için orada çalışanların vicdanını mı bekleyeceğiz?

Azade sonuçtan hiç memnun değil

Bingöl Devlet Hastanesi Bingöl Kadın Doğum Acil İlgisizliği

17 Şubat 2024 11:01

Hamilelikte Yetersiz Sağlık Hizmeti

04 Mart 2025 18:48
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Safranbolu Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Doktorlarının Rahata Düşkünlüğü Ve Sevimsizliği

06 Ekim 2023 15:45