Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Atatürk D Hastanesi Kötülüğü

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Atatürk D Hastanesi Kötülüğü
19 Aralık 2023 11:1713.083

Aydın'daki Atatürk Devlet Hastanesi ile annemin çok iyi bir doktor diye genel cerrahi doktoruna gitmesi ile tanıştık. Ama tanışmaz Olaydık. Tamam Doktor iyi Fakat hastanenin ve hastane çalışanlarının tavırları tutumları çok kötü. Sanki işini zorla yaptırıyormuşçasına tavırları var bir şey soruyorsun Asla cevap vermiyorlar. Saçma tavırlar sergiliyorlar hastalara çok kötü davranıyorlar. Annem ameliyat olacaktı ameliyattan önce sabah gelin dediler. Sabahın köründe geldik ve bizi saatlerce Bekleme salonunda beklettiler asla bir yatak bir servis vermediler. Öyle kolay Ameliyat falan da değildi bir insan nasıl bekleme odasında bekletilip direkt ameliyata alınıp Hadi git denilebilir ki anlamıyorum. Ayrıca hastanenin 4-5 tane asansörü var 3 tanesi zaten bozuk bir tanesi ne tekerlekli sandalye koyamıyorsun bir tanesi de bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Engelli kardeşim var çok sorun yaşadık. Hastanenin tuvaletleri çok kötü temizlik sıfır bu hastanenin nasıl hastane olmasına izin verdiler Hiçbir fikrim yok. Temizlik görevlileri işlerini yapmıyorlar.
Sekreterler işlerini çok isteksiz yapıyorlar. Bu hastanenin acil denetlenmesi gerekiyor. Yatak yok servisle hiçbir hastayı yatırmıyorlar alıp kesip biçip gönderiyorlar Sanki koyun gibi. Madem yatak yok hasta kabul etmeyin o halde herkesi ameliyatı siz mi almanız lazım tabii para tatlı geliyor bir daha ne ailemi getiririm. Ne bir daha gelirim bu hastaneye ama herkesin bir enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek burada hastanenin denetlenmeye ihtiyacı var. Şikayetime baş hekimi de ilettim zaten bekletiyorlar ve beklettikleri yerde oturacak bir tane sandalye bile yok. Yaşlılar Kanser hastaları ne yapsın hastane başlı başına fiyasko. Buradaki iyi doktorlarımız bence bu hastaneyi terk etsin. İnsanlar bu hastanenin pisliğinden çalışanlarının tutumundan dolayı artık gelmiyorlar da bu hastaneye şikayetimin değerlendirilmesini talep ediyorum

18 Ocak 2024 11:36

Aydın Atatürk Hastanesi tam bir fiyasko. Keşke bir nebze olsa Almanya'nın hastane sisteminden örnek alsalar. Her yer kir ve pislik içinde. Babam 18 gündür Anestezi Yoğun Bakımında yatmakta daha bir gün temiz bir ortama denk gelmedi. Yerler, tuvaletler ağzına kadar dışkılı ve koridorlar her yer çok kötü. Yoğun bakımında 8 kişi birden giriyor entübeli hastalar var biri babam. Galoş bile giyilmiyor.